comScore

Trabzonspor Trabzonspor

İşte Erkan Zengin transferindeki sır perdesi

21 Ocak 2015, Çarşamba 20:48
İşte Erkan Zengin transferindeki sır perdesi

Yetkin Etkin, Erkan Zengin transferini bitiren Metin Korkmaz ile konuşarak yaşanan bütün konuşmaları ve transfer öyküsünü Lig radyo da Ajans Futbol da anlattı.

Yetkin Etkin, Erkan Zengin transferini bitiren Metin Korkmaz ile konuşarak yaşanan bütün konuşmaları ve transfer öyküsünü Lig radyo da Ajans Futbol da anlattı.

10 dakikada transferi bitirdik


1 ayı aşkındır çıkmazlara giren transferde Fenerbahçe devreye girince işler biraz uzadı. Çocuğun ağzından çıkmayan bazı kelimeler söylemiş gibi aksettirildi. Hatta söylettirilmiş olduğunu söyleyebiliriz. Çocuk profesyonel ve Ersun Yanal,Burak Gürdal ve başkan ile konuştuktan sonra süren 1 aylık süreç 1o dakikada bitirdi. Erkan kulübü ile problem yaşadığı için bu sorun iletişim problemine neden oldu.
Ceo, Başkan ve Ersun Yanal bizzat gitti

Bu transferin öyküsünde ailesinin ve kendisinin istediği bir transferdi ve ekip olarak yanlarına gitmesi onu gururlandırdırarak iş bitti.

Trabzon önce kulübü ile görüşerek doğru yolu izledi

Kontratı devam eden bir transferde önce kulübü ile görüşüp daha sonra oyuncu ile görüşmek doğrudur. Trabzon önce kulübü ile görüşüp rakamda anlaştıktan sonra oyuncu tarafına geçtikten sonra Fenerbahçe devreye girince kafası biraz karıştı. Ama sonucuna bakmak gerekirse daha çok isteyen ve arzulayan kulübe gitti.

Erkan bizi seçti

Benim Trabzonspor'a olan yakınlığımdan dolayı Erkan bizi önce Risp ve Erk Toros'a yönlendirdi. Bu Erk beyle görüştükten sonra Fenerbahçe devreye girdikten sonra Hakan Şirin devreye giriyor. Daha sonra İsveç'e gittikten sonra kısa bir görüşme yaptık. Bu aşamdan sonra tabiki oyuncu transferi bitirmek konusunda kendisi karar verir sorunsuz bir şekilde bittiğini müjdeliyelim.

Çok yararlı olacak

Her transfer önemlidir ama Erkan çok iyi bir oyuncu iki kulübün yarışı açısından yorum yapmayacağım ama Trabzon doğru yolu izlediği için daha istekli olunca bu transfer böyle bitti.

Başkan ve kulüp bütün sözleri tutuyor

Trabzonspor'un hiçbir oyuncuya veya yabancıya prim ve maç başına paralarda hiçbir sıkıntı yaşamadığını söyleyebilirim. Demek ki bunu sayın Hacıosmanoğluna sormak lazım ama verdiği bütün sözleri şu ana kadar tuttuğunu söyleyebilirim.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!