comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor Erkan Zengin'i borsaya bildirdi

13 Ocak 2015, Salı 17:46
Trabzonspor Erkan Zengin'i borsaya bildirdi

Trabzonspor Kulübü, Erkan Zengin'in transferi için Eskişehirspor ve futbolcu ile görüşmelerine başladığını resmen açıkladı!

Trabzonspor Kulübü, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'in transferi konusunda Eskişehirspor ile anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.Bordo-mavililer, oyuncunun bonservisi için 2,25 milyon euro ödeyeceğini duyurdu.
 
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Erkan Zengin'in, kulübümüze transferi konusunda Eskişehir Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre,  Eskişehir Spor Kulübü'ne, sözleşme fesih bedeli olarak 2.250.000.-EUR ödenecektir. " denildi.
 
"Nereye bildirirlerse bildirsinler F.Bahçe hariç hiçbir takımda oynamam"
 
Daha önce bir televizyon programında, Türkiye'de Fenerbahçe hariç başka bir takımda asla forma giymeyeceğini dile getiren Erkan Zengin, kararının arkasında olduğunu ifade etti.
 
Öte yandan konuyla ilgili AMK Spor'a da konuşan Erkan Zengin, “Nereye bildirirlerse bildirsinler. Türkiye'de Fenerbahçe hariç başka hiçbir takımda oynamayacağım. Buna Trabzonspor da dahil” ifadelerini kullandı.
 
Erkan Zengin'in bu sözlerine Trabzonspor cephesinden nasıl bir yanıt geleceği şimdiden merak konusu oldu. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!