comScore

Trabzonspor Trabzonspor

İşte Ersun Yanal'ın 2015 model Trabzon'u

11 Ocak 2015, Pazar 09:40
İşte Ersun Yanal'ın 2015 model Trabzon'u

Teknik direktör Ersun Yanal, devre arasında yapılacak değişim için raporu verdi.

Trabzonspor'da köklü değişim için düğmeye basıldı...
 
Devre arasında kadroya ciddi değişikler yapmaya hazırlanan teknik direktör Ersun Yanal, raporunu yönetime sundu. Transfer görüşmelerini yürüten CEO Burak Gürdal ve Genel Menacer Serhat Altıncı, hocanın istekleri doğrultusunda görüşmelerine hız verdi. Tecrübeli teknik adam ilk etapta 23 kişilik kadroda tasarrufa gidecek. Yanal, ardından da lig ve Avrupa maçları için ideal bir ilk 11 oluşturacak. Ve bu 11'in jokeri ise Yusuf Erdoğan olacak.
 
Sol bek mevkiisinde beklentilerin altında kalan Musa Nizam ve İshak Doğan'ın yerine başarılı hoca daha ofansif bir isim olan Yusuf Erdoğan'a görev verecek. Hatta Uğur Demirok transferinin ardından Yanal, maç içinde zaman zaman 3-5-2 ya da 3-6-1 taktiklerini de deneyecek.
 
Organizatör Constant ve Mehmet
 
Yanal, kalede Hakan Arıkan, savunmada ise Bosingwa- Medjani-Uğur Demirok-Yusuf Erdoğan'a görev verecek. Orta sahada ise Yanal 5'li bir blok oluşturacak. S
 
Sağ kanatta Sefa Yılmaz sol tarafta ise Erkan Zengin forma giyecek. Mehmet Ekici, Constant ve Özer Hurmacı da takımın her iki yönünü organize edecek. Forvette ise kuşkusuz taraftarın ve teknik heyetinin en büyük kozu Oscar Cardozo olacak.
 
Ersun Yanal ayrıca takımda gönderilmesini istediği futbolcuları da belirliyor. Papadopoulos ve Yatabare tamamen gözden çıkarılırken, birkaç ismin ise Yanal tarafından kiralık listesine konulacağı öğrenildi.
 
İşte o kadro:
 
Hakan Arıkan, Bosingwa, Medjani, Uğur Demirok, Yusuf Erdoğan, Constant, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Oscar Cardozo.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!