comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Waris hakkında şoke eden gerçek!

09 Ocak 2015, Cuma 17:42
Waris hakkında şoke eden gerçek!

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Majeed Waris hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı.

Bordo-mavili yöneticiler, teknik direktör Ersun Yanal'ın 'satılabilir' şeklindeki raporunun ardından, Majeed Waris'in menajeri aracılığıyla bazı Avrupa kulüpleriyle temasa geçti.
 
haber61'de yer alan habere göre; 23 yaşındaki futbolcuya başta Arap ekipleri talip olurken, en ciddi teklif ise Fransa'nın Lille takımından geldi. Fransız ekibi, Ganalı futbolcu için 8 milyon Euro teklif etti. Bordo mavililerin, bu rakamı 10-12 milyon Euro civarına çekmek istediği ifade edildi. Ancak Waris'in bu sezon Avrupa'da bir kulübe transfer olması mümkün değil... 
 
Waris, Trabzonspor'a gelmeden önce Spartak Moskova'da 4 resmi maçta forma giydi. UEFA'nın transfer talimatnamesinde 'bir futbolcu aynı sezon içinde en fazla iki takımda forma giyebilir' maddesi yer aldığı için Waris'in, Avrupa'da bir kulübe gitmesi şu an için mümkün görünmüyor. Bordo-mavili yöneticilerin bu sorunu aşmak için UEFA'dan özel izin çıkartmaya çalıştığı ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!