comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Uğur Demirok, Trabzonspor'da iddiası

08 Ocak 2015, Perşembe 09:54
Uğur Demirok, Trabzonspor'da iddiası

Adı Süper Lig'in devleriyle anılan Akhisar Belediyespor'un 26 yaşındaki stoperi Uğur Demirok'un Trabzonspor'la anlaştığı iddia edildi.

Trabzonspor, devre arası döneminin ilk bombasını patlattı...

Adı Süper Lig'in devleriyle anılan Akhisar Belediyespor'un 26 yaşındaki stoperi Uğur Demirok'u Bordo-Mavili ekibin kağtığı iddia edildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre son dönemde müthiş bir çıkış yakalayan, formuyla 4 büyüklerin de listesine girmeyi başaran milli futbolcunun hem kendisiyle hem de kulübüyle her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren Uğur Demirok'un Karadeniz ekibinin 12 Ocak'ta Trabzon'da başlayacak olan devre arasına kampına 1 gün erken katılıp resmi imzayı atacağı da gelen haberler arasında.

Yanal istedi, bitti

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, “Direkt oynayacak bir stoper şart” mesajı üzerine çalışmalarını hızlandıran kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın transferde başrol oynadığı ifade edildi. Gelişmeleri yakından izleyen Yanal da kendisine iletilen, “Transfer bitti, Uğur devre arası kampına katılıyor” sözleriyle rahat bir nefes aldı.

Uğur Demirok kimdir?

26 yaşındaki Uğur Demirok, Galatasaray'ın altyapısının birçok yıldızı piyasaya sunduğu dönemin ürünlerinden... Futbola Sarı-Kırmızılı ekipte başlayan genç futbolcu, o dönemde kadrodaki Song-Tomas gibi deneyimli isimler arasında kendisine yer bulamayınca birçok arkadaşı gibi kiralandı. Sırasıyla Gaziantep, İstanbulspor, Beylerbeyi, Kartalspor ve son olarak da Akhisar'ın formalarını giydi. Başarılı stoper alt yaş kategorilerinin tamamında milli oldu, son yıllarda da A Milli Takım'a kadar yükseldi.

2015'te hayatı değişti

Uğur Demirok için 2015, güzel değişimlerle başladı. 26 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde evlendi, şimdi de yılan hikayesine dönen transferi gerçekleşti. Sezon başında da Trabzonspor'un ısrarlarına rağmen kulübünün tavrı sebebiyle Akhisar'da kalmak zorunda olan milli futbolcu, şimdi çok daha popüler olacağı bir vitrinde şans bulacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!