comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Christian Noboa Trabzonspor'a mı geliyor?

07 Ocak 2015, Çarşamba 14:22
Christian Noboa Trabzonspor'a mı geliyor?

Trabzonspor'un renklerine bağlamak istediği Ekvadorlu oyuncu Christian Noboa transferinde büyük engel oluşturan Sevilla kulübü, bu oyuncuyla ile artık ilgilenmediklerini açıkladı.

Sevilla, 29 yaşındaki Christian Noboa'nın yaşlı olduğunu ileri sürerek daha genç oyunculara yöneleceğini belirtti. Sevilla'nın devreden çıkması ile Noboa'nın Trabzonspor ile sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu iddia edildi. İspanyol basını, Sevilla'nın, Noboa'nın takıma adapte olmaması halinde bu yaştaki futbolcunun satışında zarar edebileceği gerekçesi ile transferden vazgeçtiğini yazdı. Dinamo Moskova ile sözleşme yenilemek istemeyen Noboa'nın rotasının Türkiye'ye döndüğüne dikkat çeken gazeteler, Trabzonspor'un bu transferde birinci sıraya yerleştiğini ve önümüzdeki günlerde anlaşma sağlanabileceğini vurguladı.
 
Trabzonspor'un bu oyuncuya cazip bir teklif yaptığını hatırlatan Estadio Deportivo gazetesi ise Noboa'nın buna rağmen bu teklifi bekleterek yeni arayışlara gittiğini belirtti.
 
Ekvadorlu futbolcunun Rus menajeri Leonid Istrati sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Noboa'nın, teknik direktör Stanislav Cherchesov'un teknik kararı ile kadro dışı kaldığını, bu yüzden de Ocak ayında mümkünse takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Dinamo Moskova'nın sezon sonunu beklemeden bu oyuncunun bonservisini eline vererek boşa çıkarmayı planladığı belirtiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!