comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'dan transfer taarruzu

03 Ocak 2015, Cumartesi 15:27
Trabzonspor'dan transfer taarruzu

Sezonun ilk yarısında özellikle kalede ve savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Trabzonspor, ara transferde bu mevkilere oyuncu almak için tüm imkanlarını seferber edecek.

Onur Recep Kıvrak'ın sakatlığının ardından kaleyi devralan Fatih Öztürk ve İbrahim Demir'in performanslarını yeterli bulmayan teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği üzerine kaleci arayışına giren bordo mavililerde, Volkan Babacan, Sinan Bolat ve Hakan Arıkan ilk tercihler olarak dikkat çekiyor. Devre arasında kaleci transferinin zorluğuna dikkat çeken Ersun Yanal'ın buna karşılık kaleci alınması konusunda ısrarcı olduğu ve yönetimin de imkanlarını bu noktada yoğunlaştıracağı belirtildi.
 
Defansa da takviye konusunda istekli olan bordo mavililer, Bursasporlu Ozan Tufan, Spartak Moskovalı Serdar Taşcı, Akhisar'dan Uğur Demirok ve Eskişehirspor'dan Aytaç için girişimlerini sürdürüyor.
 
Kadro dışı bırakılan Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Emre Güral ile istenilen performansı sergileyemeyen Ferhat Yazgan'ın takas ya da satışı için teklifler beklenirken, Papadopoulos, Waris, Constant ve Yatabare'nin de talipli çıkması durumunda satılması yönünde görüş birliğine varıldı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!