Devre arasında takıma küçük dokunuşlar yapmak isteyen Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın gözünün defansif bir orta saha oyuncusu olduğu bildirildi.
Yanal'ın özellikle defanstan çıkarken yapılan top kayıpları yüzünden sıkıntılı olduğu ve bu sorunu çözmek istediği bildirildi. Yanal'ın bu sorunu iki yolla çözmek istediği birincisi sağ beke G.Saray'dan Veysel Sarı'yı alıp, Bosingwa'yı o bölgede oynatmak istediği, ikincisi ise Michael Essien veya o tarzda bir ön libero alarak bu sorunun üstesinden gelmeye çalışacağı. Yanal'ın Essien ismine sıcak baktığı ama Ganalı oyuncunun transferinin önündeki mali engelin Veysel faktörünü ön plana çıkardığı iddia edildi.
TRABZONSPOR'DAN NİHAT İÇİN MERSİN İY'E SON TEKLİF
Onur Kıvrak'ın sakatlanmasından sonra kaleye geçen Onur Kıvrak'ın gösterdiği performans her hafta biraz daha sınıfta kalırken bordo-mavililerin Mersin İY'in kalecisi Nihat Şahin için şartları zorlama kararı aldığı bildirildi.
Daha önce Akdeniz ekibine yapılan takas teklifine alınan olumsuz cevabın ardından bordo-mavililerin bu kez kesenin ağzını biraz da olsun açma kararı aldıklarını bildirildi. Trabzonspor'un, Mersin İY'e, Zeki Yavru ve Emre Güral'ın yanı sıra 500 bin euro'luk da bir ödeme yapmak istediği bildirildi. Mersin İY'in ise bu teklifin yanında Soner Aydoğdu'yu da istediği gelen bilgiler arasında.

