comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Bonservisiyle birlikte F.Bahçe'ye gelecek mi?

30 Kasım 2014, Pazar 13:27

Trabzonspor'un kadro dışı kalan isimlerinden biri olan Zeki Yavru'nun bonservisini bedavaya alması durumunda Fenerbahçe'ye gitme ihtimali ortaya çıktı.

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, veto ettiği Mustafa Yumlu, Zeki Yavru ve Emre Güral devre arasında ayrılacak. Bu oyunculardan belki de en fazla talibi olan isim Zeki Yavru. Özer'i Trabzon'a getiren menajer tarafından ilk kadro dışı bırakıldığı dönemde kendisine, "Seni Fenerbahçe'den sordular. Gökhan'a alternatif düşünüyorlar. Ne dersin?" sorusu sorulmuştu.
 
Bazı Trabzonlu yöneticilerin, Mustafa ile birlikte kendisine, "sakın bir yere gitmeyin, transferi konuşmayın bile... Vahid hoca gitsin ikinizde takımdasınız. Zaten suyu ısındı" sözlerinden de feyz alarak, "Ben Trabzonluyum.
Fenerbahçe'de oynamam yakışık almaz" demiş, hatta kendi ağzından, "kefen bile giyerim Fenerbahçe forması giymem" sözlerini söylediği iddia edilmişti. Fakat Zeki daha sonra, "Fenerbahçe'de oynamam yakışık almaz" sözünü ettiği ama asla "kefenli" bir cümle kurmadığını açıklamıştı.
 
Ersun Yanal'ın gelmesinin de kendisine bir faydası olmadığını anlayan Zeki'nin kendisine takım aramaya başladığı Özer'i Trabzon'a getiren menajere, "Ne oldu Fenerbahçe işi" diye sorduğu ise gelen bilgiler arasında.
 
Fenerbahçe'nin ise Trabzonspor'la herhangi bir transfer görüşmesinde bulunmayı düşünmediği ama Zeki Yavru'nun bonservisini bedelsiz alması durumunda transferinin önünün açılabileceği bilgisi geldi. Zeki'nin de geçen hafta içinde CEO Burak Gürdal'dan, "Bu parasızlıkta kimse bonservis ödemek istemiyor. İstenmiyorsak bari bonservisimizi de verin" sözlerini etmesi dedikoduların artmasına neden oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!