comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'un yıldızına dev talip!

28 Ekim 2014, Salı 20:11

Bordo mavililerin formda oyuncusu Waris'in menajeri, yıldız oyuncunun İngiliz devinin gözetiminde olduğunu doğruladı.

Trabzonspor'un Ganalı yıldızı Abdul Majeed Waris'in menajeri Phil Radley, Manchester United'ın Waris için yapacağı teklifin kendileri için sürpriz olmayacağını söyledi.
 
Bilindiği üzere Ryan Giggs'in yardımcısı geçtiğimiz hafta içi Lokeren ile oynanan maçta tribünde yer almıştı.
 
Bu gelişmenin ardından konuşan menajer Radley, Manchester United'ın Waris'i izlediğini doğruladı.
 
Açıklamalarda bulunan Waris'in menajeri, "Manchester United'ın Waris'i izlemeye geldiğini bilmiyordum ama bir Premier Lig takımının Waris ile ilgilenmesi beni şaşırtmadı." dedi.
 
Geçtiğimiz transfer döneminde Waris'in İngiliz takımları tarafından transfer edilmek istediğini belirten Radley, "Waris, Dünya Kupası öncesi Gana'nın son hazırlık maçında şanssız bir şekilde sakatlandı. Futbolcum orada sakatlanmasaydı, Asamoah Gyan ile forvet hattında birlikte oynayacaktı. Bu da Waris'in Premier Lig'e transferini kolaylaştıracaktı." ifadelerini kullandı.
 
Oyuncusuna övgülerde bulunan Radley, "Waris, Premier Lig kalitesinde futbolcu. Çok hızlı ve güçlü bir yapıya sahip. Ne kadar tehlikeli olduğunu kanıtladı. Zaten oyun stiline bakarsanız asla pes etmeyen bir savaşçı olduğunu görebilirsiniz." dedi.
 
Ganalı futbolcunun menajeri son olarak, "Trabzonspor, Waris'i 6 milyon avroya aldı fakat imzanın hemen arkasından Birleşik Arap Emirlikleri'nden 11 milyon avroluk teklif geldi. Böylelikle takımı onun ne kadar değerli olduğunu gördü." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!