comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Fırtına, Avrupa'da da esti!

23 Ekim 2014, Perşembe 21:54

Trabzonspor, Avrupa Ligi L Grubu'nda, Belçika'nın Lokeren takımını konuk etti. Ekibimiz Belçikalı rakibini 2-0 mağlup ederek puanını 4'e çıkardı.

Trabzonspor, Avrupa Ligi L Grubu'nda, Belçika'nın Lokeren takımını konuk etti. Ekibimiz Belçikalı rakibini 2-0 mağlup ederek puanını 4'e çıkardı.

İlk 11'ler

Trabzonspor'un İlk 11'i
: Fatih, Bosingwa, Medjani, Belkalem, Papadopoulos, Zeki Yavru, Mehmet Ekici , Constant, Cardozo, Waris, Yatabare
Lokeren'in İlk 11'i: Barry, Scholz, Odoi, Maric, Galitsios, Overmeire, Persoons, Abdurrahimi, Vanaken, Leye, De Pauw


Maçtan Notlar:


1' Mücadele Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı... Haydi Karadeniz Fırtınası... Zafer gecesi olsun..

4' Kullandığımız serbest vuruşta Mehmet'in doğrudan kaleye gönderdiği top sol direğin yanından dışarıya çıktı.

12' Gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Mehmet'in ceza alanına ortasında savunma Cardozo'dan önce topa müdahale etti.

15' Gelişen atağımızda Yatabare'nin ceza alanı içi sağ çaprazında son çizgi yakınlarından vuruşunda top kaleye paralel gitti.

21' Kullandığımız serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.

27' Sağ kanattan gelişen atağımızda Bosingwa, topu çok iyi ileriye taşıdı ama savunma araya girip topu taca gönderdi. Taç atışının ardından ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.

31' Sol kanattan hızlı gelişen atağımızda Waris topla birlikte ceza alanına girip dar açıdan şutunu çekti ama savunmaya çarpan top kornere gitti.

35' Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda ceza alanına yapılmak istenen ortada top dışarıdan içeriye döndü ve kale vuruşu.

37' Atağımızda ceza alanı dışında topla buluşan Papadopoulos'un sert şutunda top kaleci Barry'de kaldı.

42' Gole çok yaklaştık. Ceza alanına ön bölümden hareketlenen Waris'e atılan ara pasında Waris topa hareketlendi ama kaleci de zamanında çıktığı için topun sahibi oldu.

İlk Yarı Sonucu: Trabzonspor 0-0 Lokeren

45' İkinci Yarı Başladı! Haydi Fırtına!

51' Sağ kanattan Bosingwa ile uzun bir taç kullandık. Ceza alanına gelen topu savunma karşıladı.

53' Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Yatabare topa çok iyi yükseldi ve sert ve etkili kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

63' Çok etkili geldik. Sağ kanattan gelişen atağımızda Constant'ın ceza alanına ortasında Cardozo'dan önce savunma topu uzaklaştırdı.

69' Lokeren savunmasından ceza alanımıza uzun gönderilen topta De Pauw'dan önce savunmamızda Belkalem topu uzaklaştırdı.

74' Cardozo ile gole çok yaklaştık. Cardozo sol çaprazdan ceza alanına girdi ama şutunda kaleci topu kornere gönderdi.

82' Etkili gelişen atağımızda Yatabare'nin sol çaprazdan ceza alanına giren Waris'e pasında kalesini zamanında terke ende Barry topun sahibi oldu.

86' Sağ kanattan gelişen atağımızda Bosingwa topu alıp ceza alanına girdi ve boş durumdaki Constant'a pasını verdi. Constant topu kontrol edip sağ köşeye çok sert bir şut çekti ve topu ağlara gönderdi.

90' Maça 4 Dakika Eklendi

Maç Sonucu: Trabzonspor 2-0 Lokeren

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!