comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Futbolculardan Başkan'a prim jesti!

21 Ekim 2014, Salı 10:39

İbrahim Hacıosmanoğlu, Mersin İdman Yurdu maçı için esktra prim verilmeyeceğini futbolcularına açıklarken, takımdan beklemediği bir cevap aldı.

Son bir haftadır, Trabzonspor'un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 7/24 mesai harcayan ve futbolular ile teknik heyetle vakit geçiren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Mersin İdman Yurdu maçından sonra da şehirde kalmaya karar verdi. Maçtan sonra İstanbul'a dönmesi beklenen Hacıosmanoğlu, maçın ardından yine tesislere geldi. Futbolcular ile kucaklaştı, dertleşti ve tebrik ettikten sonra Lokeren maçına kadar şehirde kalacağını açıkladı.

FUTBOLCULARDAN BAŞKAN'A PRİM JESTİ GELDİ

Hacıosmanoğlu'nun, maçtan sonra ''Sizinle tam gün mesai yapmak birlikte olmak bana da güç ve kuvvet verdi. Lokeren maçına kadar da burada olacağım, Trabzon'dan ayrılmayacağım'' dediği öğrenildi. Hacıosmanoğlu, Mersin İdman Yurdu galibiyeti ile takıma ekstra bir pirim verilmeyeceğini futbolculara açıkladığında futbolcuların da Başkan Hacıosmanoğlu'na ''İsterseniz ekstra değil normal primlerimizi de vermeyin'' dediği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!