comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor galibiyete odaklandı

19 Ekim 2014, Pazar 13:59

Teknik direktör Vahid Halilhodzic, takım olarak bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirterek, "Mersin İdmanyurdu karşısında alacağımız galibiyetle çıkışı başlatmalıyız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 hafta galip gelemeyen Trabzonspor, bugün sahasında Mersin İdmanyurdu'nu yenerek sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Oynadığı 5 maçta 4 puan toplayabilen bordo-mavililer, bugün yeni bir sayfa açmak için sahaya çıkacak. Ligdeki ilk 4 maçta Erciyes, F.Bahçe, Başakşehir, Kasımpaşa ile berabere kalan, son hafta deplasmanda Karabükspor'a 3-0 yenilen bordo-mavililer, Mersin İdmanyurdu karşısında bu sezon galibiyetle tanışarak moral bulmayı hedefliyor. İlk 5 hafta sonunda 4 puan toplayan ve ligde 16. sırada yer alan Karadeniz ekibi, alacağı galibiyetle kötü günleri geride bırakmaya çalışacak.
 
GALİBİYETLE HAVA DEĞİŞİR
 
Teknik direktör Vahid Halilhodzic hafta boyunca futbolcularıyla uzun uzun toplantılar yaptı. Toplantılarda bir an önce toparlanarak Trabzonspor'a yakışır bir mücadeleyle tribünlere gelecek olan taraftarları sevindirmeleri gerektiğini belirten Boşnak hoca, "Bir galibiyet şehirdeki havayı tamamen değiştirecektir. Bu nedenle Mersin maçı bizin için bir çıkış maçı olmalı" diye uyardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!