comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Halilhodzic rotayı belirledi

17 Ekim 2014, Cuma 12:57

Vahid Halilhodzic sırasıyla karşılaşacakları Mersin İdman Yurdu, Lokeren ve Gaziantepspor maçlarında 9 puan hedefliyor.

Trabzonspor'da yaşanan sakatlıklar ve üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, takımı toparlayıp yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir çalışma içine girdi. Ligde geride kalan 5 haftada alınan 4 puan ve yaşanan sakatlıkların etkisinde kalan bordo mavililer, milli takım maçları nedeniyle verilen arada çalışmalarını az sayıda oyuncuyla sürdürürken, Boşnak teknik adamın bu dönemde oyuncularına mental tedavi uyguladığı belirtildi. Halilhodzic'in, oldukça neşeli geçen çalışmalar sonrasında oyuncularını odasına çağırarak bire bir görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edildi.

İLK TAM TAKIM İDMANI BUGÜN YAPILABİLECEK
 
Salı günü yapılan çalışmada karın boşluğunda ağrı hisseden ve MR'ı çekilen Musa Nizam'da ödem tespit edilirken, genç futbolcu salonda çalışmalara başladı. Constant'ın MR'ı ise temiz çıkarken, Gineli oyuncu takımla çalışmalarda yer aldı. Trabzonspor'un hafta sonu oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçında sakatlıkları nedeniyle Mustafa Yumlu, Özer, Deniz ve Aykut'un forma giyme şansı bulunmazken; özel bir koruyucuyla antrenmanları sürdüren Papadopoulos, takımdan ayrı çalışan Yusuf ve Musa Nizam'ın durumları ise maç günü netlik kazanacak. Milli takım kamplarında bulunan Yatabare, Belkalem, Medjani ve Waris ise ancak bugün Trabzon'da olabilecekler. Bordo-mavililer sakatlar dışında tam takım halinde ilk taktik antrenmanını Cuma günü gerçekleştirecek.
 
9 PUAN İSTİYOR
 
2 hafta içinde sırasıyla oynayacağı Mersin İdman yurdu, Lökeren ve Gaziantepspor maçlarında 9 puan hedefleyen Vahid Halilhodzic'in, bu maçlar öncesinde coşkulu ve arzulu bir 11'le sahaya çıkmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Mersin İdman Yurdu maçına 5 hücum özellikli oyuncu ile çıkmayı planlayan Boşnak teknik adamın, maçı gollü kazanmanın hesaplarını yaptığı öğrenildi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!