comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Halilhodzic'e sevindirici haberler geldi

15 Ekim 2014, Çarşamba 14:44

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, Mustafa ve Özer'den gelen haberlerle sevindi.

Trabzonspor'da sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren teknik direktör Vahid Halilhodziç, Mustafa ve Özer'den gelen haberlerle sevindi.
 
Özer'in bu haftaki Mersin İdman Yurdu maçında 18 kişilik kadroya alınması beklenirken, Mustafa'nın da Lokeren maçına kadar hazır olacağı vurgulandı.
 
Trabzonspor'da sezon başındaki hazırlık kampında sakatlanan ve bu sezonki 9 resmi maçın hiçbirinde oynayamayan Özer Hurmacı'nın sakatlığında son döneme girilmesi Halilhodziç'in yüzünü güldürdü. Özer'in adeta üzerine titreyen ve bir an önce takıma dönmesi için tüm imkanların seferber edilmesini isteyen Boşnak teknik adamın, orta sahadaki sorunu bu oyuncuyla çözmeyi amaçladığı ifade edildi. UEFA Avrupa Ligi Ön elemesindeki Rostov karşılaşmaları ve ligdeki SAİ Kayseri Erciyes maçlarının ardından Ç. Rizespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve son 6 resmi maçta forma giyemeyen Mustafa' nın da önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayabileceği belirtildi.
 
Papadapoulos'un elmacık kemiğindeki sorun ve Aykut'un sakatlığı nedeniyle defansta alternatif sıkıntısı çeken Halilhodziç'in Mustafa Yumlu'nun da takıma dönmesiyle önemli ölçüde rahatlayacağı vurgulandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!