comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu: ''Ayağa kalkma vakti''

15 Ekim 2014, Çarşamba 13:10

Bu sezon yeni bir takım oluşturan, ancak ligde istediği sonuçları alamayan Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ayağa kalkma vaktinin geldiğini söyledi.

Trabzonspor dergisinin ekim ayı sayısındaki yazısında, her yeni yapılanmanın zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen, Başkan Hacıosmanoğlu, "Zaman ilerledikçe sahada kazanmak için var gücü ile mücadele eden futbolcuların yanı sıra skor tabelasında hanemize yazılan 3 puanları da göreceğiz." dedi.
 
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un vizyonu ve misyonu gereği mücadeleci, dürüst ve çalışkan bir anlayışta oluşturdukları yeni yapının ayağa kalkma vaktinin geldiğini belirtti. İnandıkları ve güvendikleri bu yeni yapının taraftarların da desteği ile her geçen gün daha da büyüyeceğine inandığını kaleme alan Hacıosmanoğlu, bordo mavili kulübü hak ettiği Avrupa seviyesine çıkartmak için çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Başkan Hacıosmanoğlu, Avrupa ekonomisine yön veren birçok firmayla sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğinin de bilgisini verdi.
 
Kulübün, Avrupa'da aldığı başarılarla ülke puanına hatırı sayılır bir katkı yaparak birçok uluslararası şirketin dikkatini çektiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, yazısında şu ifadelere yer verdi:
 
"Güvendiğimiz ve inandığımız teknik kadroyla oyuncuların sahada gösterecekleri performans bizleri ve taraftarlarımızı memnun edecek seviyede olmalıdır. Ancak her yeni yapılanmanın belirli bir sürece ihtiyacı olduğu gerçeği de unutulmamalıdır. Zaman ilerledikçe sahada kazanmak için var gücüyle mücadele eden futbolcuların yanı sıra skor tabelasında hanemize yazılmış 3 puanları da göreceğiz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!