comScore

Trabzonspor Trabzonspor

15 milyon Euro'luk golcülerden 2 gol

15 Ekim 2014, Çarşamba 11:42

Cardozo, Yatabare, Waris ve Deniz Yılmaz'a 15.4 milyon Euro ödeyen Trabzonspor'un forvetleri suskun kaldı.

Belki de son yılların en hareketli transfer dönemini geçirdi Trabzonspor... 28.5 milyon Euro harcayarak kadrosunu baştan aşağı yenileyen Fırtına, birbirinden önemli isimlere Bordo-Mavili formayı giydirmişti.
 
Taraftarı en çok heyecanlandıran takviyeler ise forvet mevkiinde olmuştu. Oscar Cardozo, Yatabare ve Waris'in yanı sıra Deniz Yılmaz, Trabzon'un en büyük gol umudu olacaktı. 15.4 milyon Euro harcanarak alınan bu üç futbolcu, şu an için beklentilerin çok ama çok altında kaldı.
 
Yatabere ve Waris, Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde oynanan 9 maçta gol atamadı, Deniz şanssız bir sakatlık yaşadı, sadece Cardozo rakip fileleri havalandırdı. Paraguaylı yıldız; ligde Başakşehir, Avrupa'da da Rostov karşısında gol sevinci yaşamıştı. Ancak o günden sonra Cardozo da Yatabare ile Waris'e ayak uyurdu ve sessizliğe gömüldü.
 
Fayda-maliyet tablosuna bakıldığında Trabzonspor'un gelinen son noktada 2 gole 15.4 milyon Euro ödediği görüldü. Bu durum başta teknik heyet olmak üzere tüm camianın ve taraftarların hayallerini suya düşürdü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!