comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'un geleceği belli olacak

14 Ekim 2014, Salı 14:47

Ligde ve Avrupa kupasında aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Trabzonspor'un kaderi evinde üst üste oynayacağı üç maçla belirlenecek.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 5 haftada henüz galibiyetle tanışamayan bordo - mavililer, 19 Ekim'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacak.

23 Ekim'de Belçika'nın Lokeren takımıyla UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda iddiasını sürdürmek için Avni Aker'de kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor, 26 Ekim'de Gaziantepspor'la yine evinde oynayacak. Ligde üst sıralara tırmanmak için iki maçtan 6 puan toplamayı hedefleyen bordo - mavililer, Metalist Kharkiv galibiyetiyle çok iyi başladıkları ancak evlerindeki Legia Varşova yenilgisiyle adeta tüm hesapların alt üst olduğu Avrupa Ligi'nde de iddiasını sürdürmek için Lokeren maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Bu üç maçta alınacak 3 galibiyet sert şekilde eleştirilen Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in önünü açarken, yönetimi de rahatlatacak. Olası bir mağlubiyet durumunda ise Halilhodziç'in koltuğu iyice sallantıda olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!