comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Mehmet Ekici ''Frikik benim işim''

14 Ekim 2014, Salı 12:25

Trabzonspor'un yıldız ismi Mehmet Ekici, duran toplarda kendisine çok güvendiğini söyledi

Bordo-Mavililer'in Werder Bremen'den aldığı Mehmet Ekici, TrabzonCell kullanıcılarının sorularını yanıtladı. Trabzonspor'da futbolunu henüz tam olarak gösteremediğini söyleyen Ekici, ilerleyen haftalarda duran toplardaki ustalığını konuşturacağını ifade etti. Frikik konusunda teknik direktörü Halilhodzic'e mesaj gönderen Ekici, “Frikikten birçok asist yaptım. Aynı zamanda duran topları gole çevirmişliğim de var. Bu anlamda kendime çok güveniyorum. Frikik benim işim diyebilirim. Trabzon'da da bu tarz goller atmak istiyorum” diye konuştu. Ekici, kendisini hangi mevkide daha rahat hissettiğini de açıkladı. Yıldız futbolcu, “Modern futbolda artık klasik 10 numara kalmadı. Hem defans hem de hücumda futbolumu icra etmeye çalışıyorum. 6-8 ve 10 numara karışımı bir orta sahayım. Elimden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışıyorum. Yetenekli olduğuma inanıyorum” dedi.

EKİCİ'DEN İNCİLER
 
- B.Münih altyapısında Müller'le birlikte oynadık. Çok akıllı ve nerede ne yapacağını çok iyi bilen bir futbolcu. Maçtan önce dizliklerimi ve ayakkabılarımı önce sağ ayağa giyerim. Dua edip sahaya çıkarım.
 
- Trabzon'a daha önce Milli Takım'la Güney Kore ile oynadığımız maç için gelmiştim. Burası tam bana göre, futbol oynamak için ideal bir kent.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!