comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu'ndan sponsor açıklaması

13 Ekim 2014, Pazartesi 14:00

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Avrupa ekonomisine yön veren birçok firmayla sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini bildirdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Avrupa ekonomisine yön veren birçok firmayla sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini bildirdi.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor dergisinin ekim ayı sayısına verdiği röportajda, bordo-mavili takımın vizyonu ve misyonu gereği mücadeleci, dürüst ve çalışkan bir anlayışla yoluna devam ettiğini belirtti.

Trabzonspor'u hak ettiği Avrupa seviyesine çıkarmak için çalışmalarının her yönde devam ettiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, Avrupa'da elde edilen başarılı sonuçların, yurt dışında çoğu şirketin dikkatini çektiğini kaydetti.

- "Kulübümüz, birçok uluslararası şirketin dikkatini çekti" 

Hacıosmanoğlu, Avrupa ekonomisine yön veren birçok firmayla sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğine dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Kulübümüz, Avrupa'da aldığı başarılarla ülke puanına hatırı sayılır bir katkı yaparak birçok uluslararası şirketin dikkatini çekti. Güvendiğimiz ve inandığımız teknik kadroyla oyuncuların sahada gösterecekleri performans bizleri ve taraftarlarımızı memnun edecek seviyede olmalıdır."

Her yeni yapılanmanın belirli bir zamana ihtiyacı olduğunu anlatan Hacıosmanoğlu, "Zaman ilerledikçe sahada kazanmak için var gücüyle mücadele eden futbolcuların yanı sıra skor tabelasında hanemize yazılmış 3 puanları da göreceğiz" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!