comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Halilhodzic'ten futbolculara yakın ilgi

13 Ekim 2014, Pazartesi 12:43

Alınan başarısız saha sonuçları sonrası, yaptığı açıklamaların ardından futbolcularıyla arası açılan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, öğrencileriyle yakından ilgilenerek gönüllerini almaya çalışıyor.

Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde alınan başarısız sonuçların ardından kötü günler geçiren Trabzonspor, üzerinden kara bulutları dağıtmaya çalışıyor. Kardemir Karabükspor maçı sonrası futbolcularını hedef alan açıklamalar yapmasıyla dikkatleri üzerine çeken teknik direktör Vahid halilhodzic, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada öğrencileriyle yakında ilgilenerek gönüllerini almaya çalışıyor.

Yapılan antrenmanlarda futbolcularıyla yakından ilgilenen Boşnak teknik adam, samimi davranışlarıyla da takımın moralini artırıyor. Halilhodzic'in olumlu davranışları ve takım içinde sakatlıkları bulunan oyuncuların oynama istekleriyle birlikte Trabzonspor'daki olumsuz hava yerini olumlu havaya bıraktı.
"KARAKTERİNİZLE VE KARİYERİNİZLE İLGİLİ BİR SIKINTIMIZ YOK"

Milli arayı moral ve motivasyon anlamında iyi değerlendirdiği gözlenen Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in davranışları bunda büyük rol oynadı. Futbolcularıyla yaptığı özel görüşmeler sonrası takım içinde kendine yeni bir yol haritası çizen tecrübeli teknik adam, isteklerini tek tek anlattı. Tecrübeli teknik adamın, "Herkesin tek düşüncesinin takımı içinde bulunduğu durumdan çıkarmak olduğunu biliyorum. Bu duruma biz geldik, yine çıkacak olan bizleriz. Karakterlerinizle ve kariyerinizle ilgili sıkıntımız yok. Bu formanın taraftarlar için ne kadar önemli olduğunu bilin ve buna göre davranış gösterin" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

TAKIMA İZİN JESTİ

Çalışma temposuyla ve azmiyle bilinen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, boş bir gün dahi geçirmek istemediği bordo-mavili takımda oyuncularına izin verdi. Karadeniz ekibinde teknik direktör Vahid Halilhodzic'in bu jesti futbolcular tarafından da olumlu karşılandı. Bordo-mavililer Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını 14 Ekim Salı günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!