comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Halilhodzic inanıyor

12 Ekim 2014, Pazar 14:35

Trabzonspor Teknik Direktörü, Hacıosmanoğlu'na, "Bir çiçekle bahar gelecek. Buna hem ben hem de futbolcularım inanıyor" dedi. Başkan da kendisine tam destek verdi.

Trabzonspor'da sular duruldu... Karabükspor yenilgisi sonrası büyük bir şok yaşayan Bordo-Mavililer'de Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Boşnak hoca başkana, "Bize sahip çıktığınız ve güvendiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Sezon başlamadan önce bu noktaya geleceğimizi hiç hesaplamıyorduk. Ancak ihtiyacımız olan sadece bir galibiyet. Bir çiçekle bahar gelecek. Buna hem ben hem de oyuncularımız inanıyor. Mevcut kadromuzda yetenekli birçok oyuncu var. Zaman zaman kızsam da onların daha iyi olması için yapıyorum" ifadesini kullandı. 
 
KULAKLARINIZI TIKAYIN 

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Vahid Halilhodzic'in bu sözleri üzerine, "Size güvenimiz tam. Kim ne derse desin kulaklarınızı tıkayın. Biz sizi bu takımda uzun yıllar görmek istiyoruz. Ligde henüz kaybedilmiş birşey yok. Karabükspor yenilgisini hepimizi üzdü. Ancak futbolda bunlar var. En kısa zamanda toparlanacağınıza eminim. Yönetim olarak her zaman arkanızda durduk. Bundan sonra da size olan desteğimiz sürecek" diye konuştu. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in başkanın bu sözlerinden sonra gelecekteki planlarını anlattığı ve ikilinin neşeli bir şekilde görüşmeden ayrıldığı gelen bilgiler arasında. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!