comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Onur Kıvrak operasyon geçirecek

11 Ekim 2014, Cumartesi 13:43

Legia Varşova ile oynadığı maçta sakatlanan ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Trabzonspor kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın, 17 Ekim Cuma günü İstanbul'da ameliyat olacağı açıklandı.

Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan, sakatlığı bulunan oyuncular ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bozdoğan, "UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığımız Legia Varşova maçında sakatlanan kaptanımız Onur Kıvrak 17 Ekim Cuma günü İstanbul'da sol ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ameliyatı olacak." dedi.
 
Bozdoğan, yine Legia Varşova maçı sırasında sol elmacık kemiği kırılan Avraam Papadopoulos ile ilgili olarak ise "Kırık sonrası oyuncumuz ameliyat oldu ve geçtiğimiz çarşamba günü özel bir maskeyle takımla birlikte çalışmalara başladı. Sporcumuz aynı bölgeden şikayetlerini dile getirmesi üzerine dün küçük bir operasyondan daha geçirildi. Papadopoulos 3 gün dinlendirildikten sonra yine özel bir maskeyle antrenmanlara başlayacak." diye konuştu.
 
Kevin Constant'ın durumuyla ilgili de açıklamada bulanan Bozdoğan, "Constant'ın sol ayak bileği talus kemiğindeki ödem nedeniyle tedavisine ve salon çalışmalarına devam ediyoruz. 13 Ekim Pazartesi günü yapacağımız radyolojik kontrollerin ardından oyuncumuzun antrenmanlara başlamasıyla ilgili ile kararımızı vereceğiz." dedi. 
 
Bozdoğan, 31 Ağustos tarihinde oynanan Kayseri Erciyesspor maçında ayağı kırılan Deniz Yılmaz ile ilgili olarak, "Alçı sonrası atel ile takibi yapıldı. Pazartesi günü yapılacak radyolojik kontrollerin ardından spora dönüş çalışmalarıyla ilgili planlamamızı yapacağız." ifadelerini kullandı.
 
Genç oyuncu Yusuf Erdoğan'ın perşembe günü akşamı yapılan antrenmanda sol kasık bölgesinde ağrı hissetmesi nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktığını belirten Bozdoğan, "Yusuf'a dün çekilen MR sonucunda kasığında minimal ödem tespit edildi. Oyuncumuz klinik durumuna bağlı olmak kaydıyla 3-5 gün koruma amaçlı salonda çalışacak." dedi.
 
9 Ekim Perşembe günü akşamı gerçekleştirilen antrenmanda savunma oyuncusu Mustafa Akbaş'ın girdiği ikili mücadele sonucu sol ayağına darbe aldığını dile getiren Bozdoğan, "Oyuncumuzun dün sabah yapılan muayenesinde ayağındaki ağrının ve şişliğin artması sonucu radyolojik kontrolleri yapıldı. Kontroller sonucunda ayağında yumuşak doku ezilmesi saptandı. Mustafa 1-2 gün dinlendirilecek ve ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacak." diye konuştu.
 
Bozdoğan, sağ ayak naviküler kemik ve metatars kemik iliği ödemi olan Mustafa Yumlu ile sol arka uyluk kas yaralanması ve sonrasında sol alt bacak kaslarında yaralanma meydana gelen Aykut Demir'in ise çarşamba gününden itibaren çalışmalara başladığını belirtti.
 
Kulüp doktoru, Avusturya kampında sol ayak naviküler kemiğinde meydana gelen stres kırığı nedeniyle ameliyat olan Özer Hurmacı'nın ise kontrollü bir şekilde takımla çalışmalara başladığını vurguladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!