comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Cardozo krallık istiyor

10 Ekim 2014, Cuma 11:40

"Şampiyonluklar istiyorum. Trabzonspor şampiyon olurken ben de gol kralı olmak istiyorum"

Trabzonspor'un Paraguaylı golcü oyuncusu Oscar Cardozo, Trabzonspor'un şampiyon olmasını, kendisinin de gol kralı olmak istediğini belirtti.

Cardozo, Trabzonspor Dergisi'ne verdiği röportajında, Türkiye'de futbol oynamaya kesinlikle hazır olduğunu kaydederek, sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde oynamaya hazır olduğunu vurguladı.

"Portekiz'de 7 yıl oynamış bir futbolcu olarak Türkiye ve Türk futboluna alışabildin mi" sorusuna Cardozo, "Hemen alıştım diyemem. Her maç ve geçen her an benim buraya uyumumu artırıyor. Kısa bir zaman sonra tam olarak uyum sağlayacağımı düşünüyorum" yanıtını verdi.

Trabzonspor'un karakter yapısını bildiğini ifade eden Cardozo, "Hem fanatik hem de kulübe bağlı bir taraftara sahip olduğunu biliyorum. Trabzonspor'da oynamanın her futbolcuya gurur verdiğini duymuştum. Benim için de böyle. Şampiyonluklar yaşamış ancak bugünlerde yeni şampiyonluklara aç bir kulüp olduğunu biliyorum Trabzonspor'un. Amacımız Trabzonspor'u istediği sonuçlara ulaştırmak. Bunun için buradayız" değerlendirmesinde bulundu.

Bordo-mavili takımda hedefinin çok gol atmak olduğuna işaret eden Cardozo, "Goller atarken de Trabzonspor'un başarısına katkı sağlamak. Şampiyonluklar istiyorum. Trabzonspor şampiyon olurken ben de gol kralı olmak istiyorum. Sanırım bütün futbolcuların isteyebileceği şeyler bunlar" ifadelerini kullandı.

Cardozo, takım içindeki rekabetin yeterli olduğunu düşündüğünü kaydederek, şöyle devam etti:

"Hem genç hem de tecrübeli oyuncular var. İyi bir karışım oldu. Herkes başarı istiyor. Benim oynadığım mevkide bile üç, dört oyuncu var. Bu rekabetin başarı için yeterli olduğunu düşünüyorum."

En sevdiği aktivitenin balık tutmak olduğunu belirten bordo-mavili futbolcu, tuttuğu en büyük balığın 70 santimetre boylarında ve 12 kilogram olduğunu, yerel dilde "suribi" isimli balığı Paraguay'daki bir nehirde tuttuğunu belirtti.

Cardozo, kendisi için Trabzonspor taraftarlarının "Haydi geç bütün rakipleri, havalandır fileleri, süslüyor bütün hayalleri, Cardozo'nun o golleri" sözlerine sahip şarkı bestelediğine ilişkin soruyu da "Kesinlikle dinlemem gerek. Sözleri çok hoşuma gitti. Çok memnun oldum. Tüylerim diken diken oldu diyebilirim. Yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Benim adıma ikinci kez şarkı yazılan kulüp oldu Trabzonspor" diye yanıtladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!