comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu düğmeye bastı!

09 Ekim 2014, Perşembe 12:32

Trabzonspor'da sular bir türlü durulmuyor. Teknik direktör Halilhodzic'in ihanetle suçladığı ve basına haber sızdırmakla itham ettiği oyuncuları bulmak için başkan İbrahim Hacıosmanoğlu devreye girdi.

Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in ortaya attığı "ihanet" sözü herkesi sarsarken, bu konunun İbrahim Hacıosmanoğlu'nu da çok etkilediği ve çalışma başlattığı bildirildi. Hacıosmanoğlu'nun, "hic bir gazeteci yabancı oyuncuyu arayarak ağzından soyunma odası ile ilgili laf almaz. Tabii ki bu bilgileri yerli oyunculardan alıyorlar" dediği ve Perşembe günü Trabzon'a dönüşünde yerli oyuncularla basına haber sızdırılması konusunda toplantı yapacağı bildirildi.

Hacıosmanoğlu'nun ayrıca özellikle yerel basınla arası sıkı fıkı olan yakınları aracılığıyla bu haberleri sızdıran oyuncularla ilgili istihbarat topladığı bildirildi.
Halilhodzic'e tam destek

Başkan İbrahim Hacıosmanoğu, futbolcularla yapacağı toplantıda önemli konulara değinecek. Bunların en başında yerel basının ve camianın önemli isimlerinin gitmesini istediği teknik direktör Halilhodzic'e olan desteğini açıklayacak. Kendisinin durduğu sürece hocanın da duracağını söyleyecek olan başkan, oyuncuların bu konuda yanlış fikirlere kapılmamalarını ve otoritede bir sıkıntı yaşanmamasını sağlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!