comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'a evlat tokadı! Halilhodzic baskı altında

08 Ekim 2014, Çarşamba 17:08

Trabzonspor'un eski teknik adamları, Vahid Halilhodzic'in 5 haftalık lig performansını geride bırakarak çarpıcı bir gerçeği ortaya çıkardı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'e Vahid Halilhodzic önderliğinde iddialı bir giriş yapan ancak şu ana kadar beklentilerin çok altında kalan Trabzonspor, tarihin en kötü lig başlangıcını yapmıştı.

4 puanla 16. sırada bulunan Karadeniz Fırtınası'nda, Vahid Halilhodzic her ne kadar beklentilere karşı temkinli yaklaşsa da eleştiri oklarının hedefinden düşmüyor.
Vahid Halilhodzic'li Trabzonspor, daha önce bordo mavili takımı çalıştırmış 4 teknik adamın çalıştırdığı takıma geçildi. 

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay, Akhisar Belediyespor ile 5 haftada 10 puan topladı. Trabzonspor'un en önemli efsanelerinden Şenol Güneş'in Bursaspor'u ise lige kötü başlasa da son haftalara toparlanıp 6 puana yükseldi. Şota'nın Kasımpaşa'sı ise 9 punla ligde Trabzonspor'u geçmiş durumda... Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor'u 3-0 mağlup eden KDÇ Karabükspor'da ise Tolunay Kafkas averajla Karadeniz Fırtınası'nın önünde bulunuyor.

5 haftalık süre içerisinde Trabzonspor, Tolunay Kafkas'ın Karabük'üne ve Şota'nın Kasımpaşa'sına mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ligin başı olmasına rağmen alınan kötü sonuçlar neticesinde Trabzon'un bir numaralı gündemi haline gelen Vahid Halilhodzic'in üzerindeki stres daha da artacak gibi görünüyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!