comScore

Trabzonspor Trabzonspor

"Bırak bu lafları Halilhodzic"

08 Ekim 2014, Çarşamba 16:49

Karabükspor maçında alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrasında Trabzonspor'da; Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhodzic ilk kez bir araya geldi.

 ... ve Trabzonspor'da beklenen görüşme yapıldı! Pazar günü oynanan Karabükspor maçında alınan 3-0'lık hezimet sonrasında Trabzon'a giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir araya geldi.
 
İlk sözü Boşnak teknik adamın aldığı ve Başkan'a, "İbrahim skorlar yüzünden sıkıntıya düştüğünü biliyorum. Eğer elini rahatlatacaksa istifa edebilirim" dedi. Bunun üzerine Hacıosmanoğlu'nun ise, "Bırak bu lafları Halil Hoca" diyerek sözlerine başladığı ve "Sen benimle geldin. Ben sana güvendim. Sen de buradan benimle gideceksin. Sen şimdi onları bırak, takımda hainler kimler. Bana onlardan bahset" diyerek istifanın veya görevden ayrılmanın söz konusu bile olmadığının altını kalın çizgiler çizdi.
 
Daha sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Vahid Halilhodzic yaklaşık 1.5 saat süren bir görüşme yaptı. Pek çok konu üzerinde konuşuldu. İkilinin konuşmasıyla ilgili kararlar önümüzdeki günlerde netleşecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!