comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Halilhodzic, raporunu Hacıosmanoğlu'na sundu

08 Ekim 2014, Çarşamba 14:56

Trabzonspor'da saha sonuçları nedeniyle sert eleştiriler alan teknik direktör Vahid Halilhodzic, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu' ndan güven oyu aldı.  

Trabzonspor'da saha sonuçları nedeniyle sert eleştiriler alan teknik direktör Vahid Halilhodzic, dün görüştüğü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu' ndan güven oyu aldı.

Kardemir Karabükspor yenilgisinin ardından sert eleştiriler alan, yönetim tarafından gönderileceği ileri sürülen teknik direktör Vahid Halilhodzic'in Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmeden geçici güven oyu çıktı. Bordo-mavili kulübün başkanı, 'Seninle kader birliği yaptık' dediği Boşnak teknik adama güvendiğini tekrarladı, ancak yönetim ve teknik kadro üzerindeki baskıyı işaret ederek saha sonuçlarının da bir an önce düzeltilmesini istedi.
 
Başkan Hacıosmanoğlu'nun Halilodzic'den, futbolcular hakkında yaptığı, "İhanet ediyorlar" açıklamasıyla ilgili de ayrıntılı bir rapor aldığı ifade edildi.
 
OPERASYON OLABİLİR
Bu arada Halilhodzic'in takımda davranışlarından rahatsızlık duyduğu, Trabzonspor kimliğine yakışmayacak oyun oynadıklarını iddia ettiği bazı futbolculara önümüzdeki günlerde para cezası verilebileceği ya da kadro dışı bırakabileceği vurgulandı. Boşnak teknik adamın bu konuda da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan tam yetki aldığı öğrenildi.
 
ATASOY'DAN SERT ELEŞTİRİ

Takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle teknik kadro ve yönetime olan tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kongredeki rakiplerinden Metin Atasoy da, yaptığı açıklamayla yönetimi sert şekilde eleştirdi. 
 
Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından, 'Sürünerek mi, yürüyerek mi?" başlıklı bir açıklama yapan Metin Atasoy, şu ifadeleri kullandı: "Yaklaşık iki aydır tüm yönetimsel ve sportif olumsuzluklara rağmen Trabzonsporumuz için tek olumsuz kelime yazmamaya çalıştım. Beni hep, 'Her yeninin bir kredisi olmalıdır' ilkem ile sayın Başkan ve Sayın teknik direktörün, 'Bu sene şampiyonluğa oynayacağız ve zirveye çıkacağız' cümlesi frenledi. Ama şimdi görüyoruz ki birisi kulübü batırmayı ve transferlerle ilgili şaibe uzmanlığını, diğeri de 'Paramı verin gideyim' tiyatrosunu oynuyor. Kendilerine bu kulübe gönül verenler adına şunu hatırlatmak isterim; zirveye tiyatroyla veya sürünerek değil, camiayla el ele yürünerek çıkılır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!