comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Halilhodzic'e sahip çıkıldı

07 Ekim 2014, Salı 15:00

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, takımın Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'a yenilmesinin ardından eleştirilen Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'e sahip çıktı.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, takımın Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'a yenilmesinin ardından eleştirilen Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'e sahip çıktı.

Uzunay, yaptığı yazılı açıklamada, 3-0'lık Kardemir Karabükspor yenilgisine işaret ederek, Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodziç'in yanında olduklarını ve geçiş sürecinde bu tür sonuçların yaşanmasının çok sürpriz olmadığını ifade etti.

Bu tür durumlarda sağlıklı düşünüp doğru karar verilmesi gerektiğini belirten Uzunay, bu tablodan kimsenin memnun olmadığını kaydetti.

Uzunay,  sezon başında ligin "en flaş" transferlerini yaptıklarına dikkati çekerek, "Hem hoca anlamında hem de futbolcu anlamında. Transferlerle hem Avrupa'da hem de ligde hedeflerimizin çok yüksek olduğunun mesajını verdik. Taraftarlarımız da yapılan transferlere göre haklı olarak takımlarından büyük beklenti içerisine girdi" ifadesini kullandı.

- "Yiğit düştüğü yerden kalkar"

Sabır ve hoşgörü istediklerini vurgulayan Uzunay, sezon başında istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.

Uzunay, haftalar geçmesine rağmen istenen galibiyetlerin gelmediğine işaret ederek, şöyle devam etti:

"Haftalar geçti beklediğimiz o galibiyetler gelmedi. Doğal olarak herkeste bir stres oluştu. Taraftarımız, basınımız haklı olarak eleştirmeye başladı. Haliyle bu tablodan biz yöneticiler bile memnun değiliz. Bizim de moralimiz bozuldu. Bir söz vardır. 'Yiğit düştüğü yerden kalkar' Bizler bu takımın ve hocamızın önümüzdeki maçlarda istenilen ve camianın beklentilerine cevap verecek sonuçları alacağına inanıyoruz. Hocamıza bu konuda güveniyoruz. Hocamızın arkasındayız. Bu durumdan çıkmak yine bizim inancımızla çalışmalarımızla birlikteliğimizle olacaktır."

- "Henüz kaybedilmiş bir şey yok"

Uzunay, takımın aldığı sonuçlardan kimsenin memnun olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Beş haftada alınan sonuçlardan elbette kimse memnun değil. Ama henüz kaybedilmiş bir şey yok. Daha yolun başındayız. Önümüzde uzun bir maraton var. Nasıl bu tablodan hep beraber üzüldüysek önümüzdeki günlerde hep beraber mutlu olacağız. Biz hem hocamıza hem de taraftarlarımıza inanıyoruz. Özellikle bugünlerde biraz destek, biraz sabır, biraz hoşgörü istiyoruz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!