comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Halilhodzic'e 'sonsuz' destek!

07 Ekim 2014, Salı 14:42

Trabzonspor'da yerel basın tarafından sert eleştirilen ve geleceği tartışılan Vahid Halilhodzic'e yönetimden tam destek geldi.

Geleceği tartışılan Vahid Halilhodzic'e Trabzonspor yönetim kurulunun etkin isimlerinden Köksal Sadıklar'dan destek geldi.
 
Karabükspor maçı sonrası Sadıklar, "Yıllardır aynı senaryo. Bıkmadınız mı, 'gitsin o hoca, gelsin bu hoca. Gitsin yönetim, biz gelelim. Gitsin oyuncular, biz alalım. Trabzonspor Kulübü kimsenin umurunda değil. Oyuncu kulübün üzerinde olmamalı. 30 yıldır ilk defa bir hoca Trabzonspor formasının, başkandan da, hocadan da, oyunculardan da daha büyük olduğunun mücadelesini veriyor. Hocaya, 'bu adamlar yıldız. Onları idare edelim' dediğimde, formayı tutarak, 'en büyük yıldız bu formadır. Ondan büyük yıldız tanımam' diyenin elini öperim. Yazıktır. Tarihi bir fırsat yakaladık. Biraz sabredelim. Göreceksiniz. Hepimiz bambaşka bir Trabzonspor göreceğiz. Bu kulübün büyüklüğünü herkes anlayacak. Anlamak istemeyenler, hak ettiğini bulacaktır" sözleriyle Boşnak teknik adamla sonuna kadar devam edecekleri mesajını verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!