comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ersun Yanal geri dönüyor!

06 Ekim 2014, Pazartesi 13:22

Trabzonspor'un Vahid Halilhodzic ile yolları ayırmayı planladığı iddia edildi. Hatta yönetim Ersun Yanal ile ön görüşme bile yapmış...  

Trabzonspor'un Kardemir Karabükspor'a 3-0 yenilmesinin ardından yerel basın Vahid Halilhodzic ile yolların ayrılma noktasına geldiğini iddia etti.

Karadeniz Gazetesi ise Halilhodzic'i göndermek isteyen yönetimin Mustafa Denizli ve Ersun Yanal'ı listesine aldığını iddia etti.
İşte konuyla ilgili o haber:

"Ligde üst üste alınan sonuçlar Trabzonspor yönetimi ile teknik patron Halilhodzic'in yollarını ayırması noktasına getirdi. Bordo-Mavili yönetimin takımı ayağa kaldıracak ve taraftarları mutlu edecek sonuçlara imza atacak iki isim üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Yönetimin sezon başında Fenerbahçe ile yollarını ayıran Ersun Yanal ismi üzerinde durduğu belirtiliyor. Ersun Yanal ile Trabzonspor yönetiminin ön görüşme gerçekleştirdiği de gelen haberler arasında. Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından tekrar Ersun Yanal ile temasa geçecek olan yönetimin olası bir pürüz çıkması durumunda rotasını Mustafa Denizli'ye çevireceği ve deneyimli teknik adamı takımın başına geçireceği konuşuluyor."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!