comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu ile Halilhodzic'ten flaş görüşme!

04 Ekim 2014, Cumartesi 13:10

Trabzosnpor'un sahasında Legia'ya 1-0 yenilmesinden sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Vahid Halilhodzic ile tesislerde kapalı kapılar ardından başbaşa sohbet etti.

Başkan'ın maçtan hemen sonra Halilhodzic'i alarak tesislere kapanması, "Hacıosmanoğlu, Halilhodziç'e bir şey diyemez" tezini de yerle bir etmiş oldu.

Toplantıya Başkan, hoca ve Boşnak hocanın tercümanı katıldığı için dışarıya herhangi bir bilgi sızmadı. Neler konuşulduğu için aranan tercüman, "Siz benim işimden mi olmamı istiyorsunuz" diyerek tek kelime etmedi.
Son basın toplantısında "beni arayın gerçeği benden öğrenin" diyen Halilhodzic ise, Başkan'la ne konuştuğunu sormak için arayan muhabirlere "özel" diyerek cevap vermedi. Başkan'ın hocasına güven oyunu sunduğu ama yine de sonuç almasının zamanını geldiğini hatırlattığı ise iddialar arasında.

ONUR'A GEÇMİŞ OLSUN, BOSINGWA'YA TEBRİK


Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yüzyüze yaptığı görüşmeden sonra soluğu sakatlanarak sedye ile oyundan çıkan ve koltuk değneği ile stadı terk eden Onur Kıvrak'ın yanında aldı. Onur'a geçmiş olsun diyen Başkan, herhangi bir ihtiyacı olması durumunda gece, gündüz hangi saatte olursa olsun kendisini aramasını telefonunun her dakika açık olduğunu söyledi.

Hacıosmanoğlu daha sonra Bosingwa'nın tercümanını da aradı ve Portekizli oyuncuya futbolundan dolayı teşekkür etmesini istedi. Bu konuşmadan sonra Başkan'ın çalan telefonunda Bosingwa'nın tercümanı Portekizli oyuncunun, "İyi oynamamın bir anlamı yok, kazanamdıktan sonra" sözlerini Başkan'a iletti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!