comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzon'da Kassai'ye öfke var

03 Ekim 2014, Cuma 12:58

Trabzonspor-Legia Varşova maçının ardından Trabzon'daki yerel gazeteler, karşılaşmanın hakemi Viktor Kassai'yi adeta yerden yere vurdu.

Trabzonspor-Legia Varşova maçının ardından Trabzon'daki yerel gazeteler, karşılaşmanın hakemi Viktor Kassai'yi adeta yerden yere vurdu. 
 
Karadeniz Gazetesi, "Topa sahip olma yüzde 68, 40 dakika tek kale maç, 25 gol girişimi ve sonuç.. Elde var sıfır.. Kassai'ye büyük tepki. Kassai'ye başta Vahid Halilhodziç olmak üzere, taraftarlar ve futbolcular tepki gösterdi. Trabzonspor'un penaltısını vermeyen ve yediği gol öncesinde Mehmet Ekici'ye yapılan faulü es geçen Macar hakem tepki topladı" ifadesini kullandı.

 

"Avrupa Kalesi de düştü" manşetini atan Karadeniz'in Sesi gazetesi, hakem Kassai'nin maçı katlettiğini vurguladı. Günebakış Gazetesi ise, "Bu maç böyle bitmemeliydi. Varşova'ya hakemin ikram ettiği golle teslim olduk ama oynanan futbol tesellimiz oldu" ifadeleriyle ikinci yarıdaki oyuna dikkat çekti.

 

Taka Gazetesi, "Tek kale oynadık, Vahid'i tutamadık. Polonya maçına Macar hakem verdiler, Halilhodziç de tuzağa erken vurdu. Ligde galibiyeti unutan Trabzonspor moral depoladığı UEFA'da da kaybetti. Avrupa kalesi de düştü" başlığını kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi'de manşetinde, "Yazık çok yazıkkk.. Avrupa Fatihi Trabzonspor dün sahasında Legia Varşova'ya yenildi ama ikinci yarıdaki futbolun karşılığı bu olmamalıydı" görüşünü savundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!