comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Avni Aker'de hüsran!

02 Ekim 2014, Perşembe 22:00

UEFA Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçında Trabzonspor evinde Polonya temsilcisi Legia Varşova'yı ağırladı.

Karşılaşma konuk ekip Legia Varşova'nın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

5. dakikada Mehmet Ekici orta sahadan aldığı topla biraz ilerledikten sonra yaklaşık 30 metreden kaleye şut çekti ancak top auta çıktı. Karşılaşmanın 14. dakikasındada Jodlowiec, saha taraftan aldığı topla cezaalanına girerken, Papadopoulos son anda yatarak topu uzaklaştırdı. 15. dakikada ise Mehmet Ekici'nin pasında ceza sahasının önünde topla buluşan Cardoza'nın vuruşunda top kaleci Kuciak'ta kaldı.

Maçın 16. dakikasında kırılma anlarından biri yaşandı. Jadlowiec'in uzun pasında defansın arkasında topla buluşan Kucharczyk, düzgün bir vuruşla topu kaleci Onur Kıvrak'ın solundan ağlarla buluşturdu ve Legia Varşova'yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 36. dakikada Cardozo ceza alanı önünde topu Mehmet Ekici'nin önüne bıraktı. Mehmet Ekici'nin vuruşunda top az farkla auta gitti. 42. dakikada karşılaşmanın hakemi Viktor Kassai, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodciz'i itirazları nedeniyle tribüne gönderdi. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 1-0'lık Legia Varşova üstünlüğüyle gitti.  
Karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz Trabzonspor 1-0'lık skoru değiştirmek amacıyla başladı. Rakip yarı alanda yoğun baskı yapan Trabzonspor bir çok pozisyona girdi. Maçın 64. dakikasında ise Legia Varşova'nın kontra atağında yerde kalan Milli kaleci Onur Kıvrak sakatlığı sebebiyle kenara gelmek zorunda kaldı. Onur'un yerine oyuna Fatih Öztürk dahil oldu.

Maçın 70. dakikasında ise Sefa Yılmaz'ın kafa vuruşunda Legia kalecisi Dusan Kuciak başarılı bir kurtarışla golü engelledi. 75. dakikada da Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo'nun kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda top az farkla dışarı çıktı.

Maçın 88. dakikasında Legia Varşova'da Zyro kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmanın hakemi Victor Kassai maçın sona 8 dakika ekledi.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında da temsilcimiz Trabzonspor bir çok pozisyon bulsa da karşılaşmada başka gol olmadı ve maç konuk ekip Legia Varşova'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla Trabzonspor 3 puanda kalırken Legia puanını 6'ya çıkardı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!