comScore

Trabzonspor Trabzonspor

''Çok para harcamak ile maç kazanılmıyor''

01 Ekim 2014, Çarşamba 14:19

UEFA Avrupa Ligi L grubunda Trabzonspor'la ile karşı karşıya gelecek Legia Varşova'nın bu sezonki en skorer ismi Miroslav Radovic çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi L grubunda Trabzonspor'la ile karşı karşıya gelecek Legia Varşova'nın bu sezonki en skorer ismi Miroslav Radovic çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Polonya ekibinin forması altında toplamda kaydettiği 82 golle kulüp tarihinin en skorer 8.ismi olan Miroslav Radovic, Trabzonspor mücadelesi öncesinde özel bir röportaj verdi. Bu sezon 15 maçta 12 gol bulan Sırp forvet; ''Türkler kağıt üzerinde grubun favori konumunda transferde birçok ismi kadrolarına kattıklarını biliyorum ama futbol parayla değil sahada mücadele edilerek kazanılıyor. Geçtiğimiz yıl onlarla yine eşleşmiş ve iki maçta da kaybetmiştik. Bu kez işlerin değişeceğini düşünüyorum çünkü daha hırslıyız, daha iyi durumdayız.'' dedi. Radovic, Trabzonspor'u yenmek için ne yapmak gerekiyor sorusuna ise ; ''Takip ettiğimiz kadarıyla agresif bir takımlar. Zayıf tarafları ise savunma olarak görünüyor. Oradaki müsabakada bizim için ceza sahasına yapacağımız ortalar ve yakalayacağımız ani hücumlar ile onlara karşı gol ve goller bulmak istiyoruz'' dedi. 
Bu arada Legia Varşova'da bu sezon oynadığı 6 maçta 5 gol kaydeden Portekiz'li forvet oyuncusu Orlando Sa, sakatlığı nedeniyle temsilcimiz Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!