comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'un deplasman fobisi! 160 gün..

28 Şubat 2014, Cuma 17:34

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2 Mart Pazar günü deplasmanda Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında dün akşam Juventus karşısında aldığı 2-0'lık mağlubiyetle Avrupa macerasını sonlandıran bordo-mavililer, ligde yapacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı idaresinde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanda, futbolcular koşunun ardından ısınma ve dar alanda pas çalışması yaptı.

- 160 gündür deplasman galibiyeti yok

Spor Toto Süper Lig'de iç sahada oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle istikrarlı bir grafik sağlayan bordo-mavililer, deplasmanda ise 10 maçta 6 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Bu sezon ligde en son deplasman galibiyetini 23 Eylül 2013 tarihinde Kayserispor karşısında 2-0'lık skorla alan Trabzonspor, bu tarihten sonra deplasmanda oynadığı maçlarda 3 puan alamadı. Torku Konyaspor karşısında 160 günün ardından deplasman galibiyeti hasretini dindirmek isteyen karadeniz ekibi, rakibini ligin ilk yarısında 2-0'lık skorla yenmişti.

- Zokora ve Bourceanu'ya milli davet

Öte yandan, 5 Mart'ta Fildişi Sahili Milli Takımının Belçika ile yapacağı maça Didier Zokora'nın, Romanya'nın Arjantin ile aynı tarihte yapacağı maç için de Alexandru Bourceanu'nun milli takımlarına davet edildiği bildirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!