comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hami Mandıralı iddialı konuştu!

26 Şubat 2014, Çarşamba 19:36

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi rövanş karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi rövanş karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mandıralı, Juventus'tan korkmadıklarını ve galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi.

İşte Mandıralı'nına çıklamaları;

"VERİLMEYEN BİR GOLÜMÜZ VAR"

"Futbol sonuç oyunu. Kazandığınız zaman anlamlı oluyor. Fakat biz özellikle ilk maçın ikinci yarısında kontra atak futbol sergiledik. Verilmeyen bir golümüz var. O golle Trabzonspor'a gelmiş olsaydık farklı yorumlarımız olacaktı. Ama şunu gördüm ki yenilmemize rağmen övgü dolu sözler alabiliyorsunuz. Keşke bunu sonuçla da başarabilseydik. Sonuçta karşımızda Juventus var. Güçlü bir takım. Yediğimiz golleri de göz önüne alırsak şanssız olduğumuzu söyleyebilirim."

"FELSEFEMİZ ŞU OLMALI"

Burada felsefemiz şu olmalı. Trabzonspor asla defans futbolu oynamamalı. Hücuma dönük futbol sergilemeli ancak savunmayı da boş bırakmamalı. Buna göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Oyuncularımıza sonsuz güvenimiz var. Taraftarımız bize destek olsun. Bütün sonuçlara açığız, sonuçta futbol oynuyoruz.

"JUVENTUS'TAN ÇEKİNMİYORUZ"

Hakemlere karışılmaz. Karışsak zaten sonuçlar bizim lehimize olurdu. En önemli silahımız oyuncularımız ve itici güç olan taraftar gücü. Burada Lazio ile oynadığımızda 35 dakikada 3-0 oldu ama daha sonra 3-3 oldu. Futbolda bunlar var. Asla Juventus'tan çekinmiyoruz. Bize yakışanı yapmaya çalışacağız. Yarın neler yapacağımızı göreceğiz.

"HER BİRİNE ÖNLEM ALSAK..."

"Juventus'un bütün oyuncuları çok kıymetli. Onları oynatmamaktan ziyade kendi oyuncularımızın neler yapabileceğine odaklandık. Her birine önlem alsak yetiştiremeyiz. Adam adama oynamak gibi bir düşüncemiz yok. Oyuncu arkadaşlarımız ilk maçta kimin önemli olduğunu gördü. Biz uyarılarımızı yapacağız rakip oyuncular hakkında. Sahada oyuncularımız onlara karşılık verecek. Sakat oyuncumuz yok sadece Bosingwa'nın küçük bir problemi var. Onun dışında eksiğimiz yok"

"Malouda iki gündür idmanlara çıkıyor. Sakatlığı yok, fiziksel olarak eksikliği var. Kadroda olacak ancak maça11'de mi başlar buna karar vermedik. "


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!