comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hami Mandıralı'ya geçer not..

21 Şubat 2014, Cuma 14:33

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Juventus maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Avrupa arenasında takımın başında ilk maçına çıkan Hami Mandıralı'nın geçer not aldığını belirtti.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Juventus karşısında bordo-mavili takımın ortaya koyduğu oyunun herkes tarafından takdir kazandığını ifade etti.

Takımın oyunun büyük bölümünde rakibine baskı kurduğunu vurgulayan Aslan, şöyle devam etti:

"Oyunun hiçbir anında rakibine hakimiyeti kaptırmayan ve belirli dönemlerde rakibine üstünlük sağlayan ekibimizin attığı nizami gol verilmiş olsaydı belki ikinci golü de bulacak ve turu garantileyerek dönmüş olacaktık. Avrupa arenasında takımın başında teknik adam olarak ilk sınavını veren Hami hoca geçer not almıştır. Duruşu, oyuncu değişiklikleri ve taktik anlayışı ile bu yükün altından kalkacağına dair inancımızı pekiştirmiştir. Bu skorla tur şansımız azalmakla birlikte devam etmektedir. İnşallah sahamızda daha da iyi bir oyun sergileyerek turu geçmenin gayreti içinde olacağız."

Aslan, maçta takımlarını yalnız bırakmayan Trabzonsporlu taraftarlara da teşekkür ederek, rövanş maçında tribünlerin dolacağına inandıklarını ancak sahaya yanıcı madde atılmaması gerektiğini kaydetti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!