comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Juventus'a şike suçlaması

21 Şubat 2014, Cuma 10:32

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Juventus ile oynadıkları maçta yüzde yüz gollerinin verilmediğini belirterek, "Şike devam ediyor. Her yerde devam ediyor demek ki. Bizim orada hakem ayarlanıyorsa burada da ayarlanıyor" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Juventus maçı dönüşü Torino Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Juventus maçında Belaruslu hakemlerin bariz gollerini vermediğini belirten Hacıosmanoğlu, çok sert açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:
 
"Kimse okyanusta yakalandığın fırtınaya bakmıyor. Gemi limana geldi mi gelmedi mi ona bakıyor. Maça kontrollü başladık ama ikinci yarı takım çok iyi oynadı. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Yüzde yüz golümüzü vermediler. İtalyan yorumcuları da dinledim maçtan sonra. Onlarda topun tamamı çizgiyi geçmediğini söylüyor. 1-1 olsa belki çok farklı olacaktı. 2-3 tane as oyuncularını sonradan oyuna almalarına rağmen biz daha iyi oynadık. İlk golde top oyuncumuza çarpıp önlerine düştü. Talihsizlik oldu."
 
"JUVENTUS'U ELEME ŞANSIMIZ VAR.
HELE DE BU FUTBOLU GÖRDÜKTEN SONRA"
 
Hacıosmanoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
 
"İkincisinde de tecrübesizliğimin kurbanı olduk. Kadir topu taca atsa veya kaleciye verse ikinci golü yemeyeceğiz, Trabzon'da daha rahat bir rövanş oynama imkanı bulacağız. Bu çocuklar bu şekilde oynasın Trabzon'da da Juventus'u eleme şansımız var. 2-0'a teslim olacak halimiz yok. Hele de bu futbolu gördükten sonra. Şans yanımızda değildi, şansızdık. Daha avantajlı bir skorla dönebilirdik. Artık yapacak bir şey yok. 90 dakika daha var. Hafta sonu maçımız var. Ardından da hafta içinde Trabzon'da inşallah Trabzonsporluların yüzünü güldürürler."
 
"BİZİM ORADA HAKEMLER AYARLANIYORSA BURADA DA AYARLANIYOR"
 
Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin, "Karabükspor maçında da hakem hatası oldu ve yine 6 hakem uygulaması. Burada da hata var ve yine 6. hakem. Ne diyeceksiniz?" şeklindeki sorusunu ise şöyle cevap verdi:
 
"Şike devam ediyor. Her yerde devam ediyor demek ki. Bizim orada hakemler ayarlanıyorsa burada da ayarlanıyor. 6. hakemin gözünün önünde oluyor. Hadi o göremiyorsa yan hakemin 'devam et' demesi lazım. Veyahut göremiyorsan dışarı çıktığına nasıl kanaat getiriyorsun? Talihsizlik diyelim. Önümüzdeki Perşembe günü aynı futbolu oynarsalar, seyircinin de desteğini alırlar. Juventus'u yenebileceklerini gösterdiler. Bizden iyi oynamayıp 2-0 kazandıysalar, bizde Trabzon'da daha iyi oynayıp kazanabiliriz."
 
"KİMSE ANASINDAN TEKNİK DİREKTÖR DOĞMUYOR"
 
Hacıosmanoğlu, Hami Mandıralı'ya olan güvenlerinin de tam olduğunu belirterek, "Hami hocaya güveniyoruz. Bu maçta galipte gelse, mağlupta olsa bir sınava tabi tutmamıştık kendisini. Kimse anasından teknik direktör doğmuyor. Onun da bir geçmişi var. Yıllarca üst düzey futbol oynadı. Avrupa'da bizi temsil etti. Hocalık deneyimi de var. Hep beraber yardımcı olalım, Trabzonspor yeni bir teknik direktör kazansın" dedi.
Hacıosmanoğlu, Mandıralı'nın Pro-Lisansı olmamasıyla ilgili olarak da, "Türkiye'de lisans olmadan çalışan hocalar var. Her halde bizim hocaya da bir formül buluruz" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!