comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Conte'yi güldüren çıkış!

20 Şubat 2014, Perşembe 23:33

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, rakipleri Trabzonspor'un bu akşam iyi bir oyun çıkardığını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. turu ilk maçındaTrabzonspor'u, kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 yenen Juventus'un teknik direktörü Conte, maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor'un Türkiye'nin büyük takımlarından biri olduğunu bildiklerini ifade eden 44 yaşındaki teknik adam,“Trabzonspor'un bu akşam çok iyi bir oyun çıkardığını düşünüyorum. Baktığınız zaman Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde Lazio'nun önüne geçerek çok büyük bir başarı elde etmişti aslında. Çok önemli oyuncuları var. Zokora, Bosingwa,Mierzejewski gibi” diye konuştu.

İlk yarıda maçta fark yaratabileceklerini düşündüğünü ancak oyunun böyle gelişmediğini dile getiren Conte, “Özeleştiri yapmam gerekirse ilk yarıda daha iyi bir sonuç alabileceğimizi düşünüyordum. Son 20 dakikadaTrabzonspor ataklarını artırdı. Biz de oyunda risk aldık. Bir gol için oyunu tehlikeye atmak da bir risk görmüyorum” ifadesini kullandı.

Bu arada, Conte'nin basın toplantısından önce bir Türk gazetecinin Juventus'un İstanbul'da kar yağışı nedeniyle iki günde oynadığı Galatasaray maçını ima ederek, “Haftaya Trabzon'da kar var” demesi, Juventus Teknik Direktörü Conte'yi güldürdü. Conte, “Umarım bu sefer böyle olmaz. Türkiye'den mi gelmeleri gerekiyordu beni güldürmeleri için. İtalyan gazeteciler beni hiç güldürmüyor" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!