comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Karabük'te gol düellosu!

15 Şubat 2014, Cumartesi 20:58

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, zorlu Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk oldu.

FutbolArena | Süper Lig'de Karabükspor ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.
 
Saat 19:00'da başlayan mücadeleyi hakem Süleyman Abay yönetti.
 
Bordo Mavili ekip, Mustafa Reşit Akçay'ın görevden ayrılmasının ardından ilk maçına çıktı.
 
K.KARABÜKSPOR: 2 - TRABZONSPOR: 2
 
Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan maçta Trabzonspor 10 dakikada Emre Güral'ın golüyle öne geçti. İkinci yarıya hızlı başlayan Karabükspor, 52 ve 54'de goller bularak öne geçmeyi başardı. Maçın skorunu ilan eden gol ise ilk golü atan Trabzonspor'lu Emre Güral'dan geldi. Mücadele 2-2 sonuçlandı.

Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçından notlar
 
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u konuk eden Kardemir Karabükspor'da taraftarlar karşılaşmaya ilgi gösterdi.
 
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın 7 bin 500 kişilik kapasitesini büyük ölçüde dolduran kırmızı-mavili taraftarlar, takımlarına destek verdi. Ayrıca bu maçta onarımda olan VIP tribününe de taraftar alındı.
 
Kale arkasındaki misafir tribününde yaklaşık 300 bordo-mavili taraftar da karşılaşmayı izleyerek, Karabük deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. 
 
-Trabzonspor'da 7 futbolcu kadroda yer almadı
 
Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Malouda ve Bamba'nın yanı sıra Henrique, Fatih Öztürk, Abdülkadir Özdemir, Soner Aydoğdu ve Gökhan Alsan kadroda yer almadı. 
 
Bordo-mavili takım, teknik direktörlük görevini bırakan Mustafa Akçay'ın yerine antrenör Hami Hamdıralı yönetiminde sahaya çıktı.
 
Bu sezon ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçta elde ettiği 2 puan ile son 5 sezonun ikinci en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor, 29 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor. 
 
- Kardemir Karabükspor cephesi
 
Kardemir Karabükspor'da sakatlığı süren Hakan Özmert, kart cezalısı Uğur Uçar ve izinli olan Morten Gamst Pedersen kadroya alınmadı.
 
Bu sezon oynadığı 20 maçın 9'unu kazanan, 6 beraberlik ve 5 yenilgi alan kırmızı-mavili takım,  kalesinde gördüğü 19 golle Galatasaray'ın ardından en az gol yiyen 2. takım oldu.
 
Bu sezonun 10 haftasında 23 puan elde eden Kardemir Karabükspor, ligin son döneminde en çok puan toplayan takım olarak dikkati çekti .
 
İki takım arasında Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan 6 maçın 2'sini Trabzonspor kazanırken, ev sahibi takım sadece 1 defa rakibine üstünlük sağladı, 3 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. ev sahibi takımın 4 golüne, Trabzonspor 9 golle cevap verdi.
 
İki takım arasında bu sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan maçı Trabzonspor 1-0 kazandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!