comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Mancini'nin yardımcılarından Trabzonspor tüyoları

15 Şubat 2014, Cumartesi 15:32

Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini'nin yardımcıları Attilio Lombardo ve Claudio Taffarel, UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü Juventus'la karşılaşacak olan Trabzonspor hakkında yorum yaptı.

Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini'nin yardımcıları Attilio Lombardo ve Claudio Taffarel, UEFA AvrupaLigi'nde Perşembe günü Juventus'la karşılaşacak olan Trabzonspor hakkında yorum yaptı.

20 Şubat Perşembe günü Torino'da gerçekleştirilecek olan karşılaşma öncesi İtalyan basınında haberler yoğunluğunu artırmaya başladı.

İtalyan ekibi Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesinin internet sitesinde yer verdiği habere göre Lombardo, aynı zamanda eski bir oyuncusu olduğu Juventus'la karşılaşacak olan Türk rakibinin oyun taktiği hakkında bilgiler verdi. Lombardo'nun Karadeniz ekibini, "Klasik bir Türk takımı; savunmada bariz sınırlılar, ama forvette güçlüler" diye tanımladığı öne sürüldü.

JUVENTUS, BİLHASSA TRABZON'DA DİKKATLİ OLMALI

Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in ise, elde edilen skorlar ve teknik direktörünün görevi bırakmasından dolayı Trabzonspor'un parlak bir dönem geçirmediğini aktararak, "İyi bir dönemden geçmiyorlar.Trabzonspor'un da bizim gibi Juventus maçı öncesi teknik direktörü takımı bıraksa da tamamen iki farklı takımlarız. Ancak Juventus yine dedikkatli olmalı, çünkü kötü bir dönemden geçmelerine rağmen Trabzonspor'un bazı oyuncuları çok kaliteli ve onlar büyük birer mücadeleci" dediği belirtildi.

Taffarel'in ayrıca, Trabzon'daki deplasmanda Juventus'un daha dikkatli olması gerektiğini ve orada çok sıcak bir atmosferle karşılaşacaklarını söylediği kaydedildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!