comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Henrique Karabük'te yok!

14 Şubat 2014, Cuma 13:25

Süper Lig'de Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da 18 kişilik kadroya Henrique dahil edilmedi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Karabük'e gitti.
 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde hazırlıkları yardımcı antrenör Hami Mandıralı yönetiminde tamamlayan bordo-mavililer, THY'ye ait tarifeli uçak ile Ankara'ya hareket etti.
 
Ankara'dan kara yolu ile Karabük'e geçecek olan kafilede, sakatlıkları bulunan Malouda ve Bamba'nın yanı sıra Henrique, Fatih Öztürk, Abdülkadir Özdemir, Soner Aydoğdu ve Gökhan Alsan kadroda yer almadı. Bordo-mavili kafiede, şu futbolcular bulunuyor:
 
"Onur Recep Kıvrak, Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Caner Osmanpaşa, Mustafa Akbaş, Kadir Keleş, Yusuf Erdoğan, Olcan Adın, Zokora, Colman, Bourceanu, Özer Hurmacı, Adrian, Emre Güral, Janko.”
 
-Muhtemel 11-
Trabzonspor'un, Kardemir Karabükspor maçına, "Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Kadir Keleş, Olcan Adın, Zokora, Colman, Özer Hurmacı, Adrian, Emre Güral" onbiri ile çıkması bekleniyor.
 
-Özçağlayan, Futbol Okulları Koordinatörü oldu-
Bu arada, 1973 ile 1986 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen ve toplam 6 şampiyonluk yaşayan Necati Özçağlayan'ın, kulüpte Futbol Okulları Koordinatörü olarak göreve başladığı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!