comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzon'da Güneş'in alternatifi sürpriz isim

14 Şubat 2014, Cuma 10:35

Trabzonspor'da teknik direktörlük koltuğu için Şenol Güneş'in adı geçerken alternatif isimler de belirlenmeye başladı.

Üst üste gelen başarısız sonuçlarla lider Fenerbahçe'nin 15 puan gerisinde 9. sırada bulunan Trabzonspor'da Mustafa Akçay ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak sonlandırılmasının ardından yeni teknik direktör için arayışlar sürüyor.

Bu doğrultuda gündemdeki ilk isim daha önce Bordo-Mavili takımda 4 farklı dönemde görev alan Şenol Güneş. Ancak yönetim, Güneş'ten gelecek olumsuz bir yanıt karşısında da alternatifini belirledi; Winfried Schafer... Habertürk gazetesindeki iddia şu şekilde;

JAMAIKA'NIN BAŞINDA

Bir yandan yandan Şenol Güneş ile görüşmelerini devam ettiren Fırtına yönetimi, diğer yandan da Alman Schafer için nabız yoklama kararı aldı. Şenol Güneş'ten gelecek olası bir olumsuz yanıt karşısında tecrübeli bir yabancı antrenörle çalışmayı planlayan Hacıosmanoğlu yönetimi, 64 yaşındaki teknik adama teklif götürecek.

2013 yılının temmuz ayından beri Jamaika Milli Takımı'nın başında bulunan ve 2018'e kadar kontratı olan kurt hocanın, Güneş'ten gelecek cevaba göre Bordo-Mavili takımın yeni teknik patronu olması bekleniyor.

AFRİKA KUPASI'NI KAZANDI

Peki Winfried Schafer kimdir? 1982 yılında M'Gladbach'ın B Takımı'nda başladığı teknik direktörlük kariyerinde, birçok ekipte görev alan Alman hoca, 1993-94 sezonunda UEFA Kupası'nda Kalsruhe'ye yarı final oynattı. 2002 yılında kariyer zirvesine ulaşan Schafer, Kamerun'u Afrika Uluslar Kupası şampiyonluğuna taşırken 2003 yılında Konfederasyon Kupası'nda da 2.'lik yaşattı. Schafer, geçtiğimiz temmuzdan beri Jamaika Milli Takımı'nın başında bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!