comScore

Trabzonspor Trabzonspor

F.Bahçe ve G.Saray'ı geride bıraktı!

12 Şubat 2014, Çarşamba 17:45

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun 'Dünyanın en iyi futbol takımları' Ocak ayı değerlendirmesinde Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı geride bıraktı.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun kulüplerin ulusal ve uluslararası organizasyonlarda oynadığı maçları baz alarak yaptığı Ocak ayı değerlendirmesini açıkladı.
 
'Dünyanın en iyi futbol takımları' değerlendirmesinde 193 puanla Trabzonspor 25. sırada yer alarak Türk takımları arasında en iyi dereceyi elde etti. Bordo-mavili takımı 33. sırada yer alan 182 puanla Fenerbahçe ile 55. olan Galatasaray 153 puanla izledi. Beşiktaş ise ilk 200 takım arasına kendisine yer bulamadı.
 
Değerlendirmede Alman ekibi Bayern Münih zirvede yer aldı. Alman devi, 370 puanla ilk sırada yer alırken onu 292 puanla Real Madrid takip etti. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea listede 275 puanla üçüncü oldu. Milli oyuncumuz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ise 253 puanla listede 4. sırada yer aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!