comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Köksal Güney: 'Akçay'ın kefil olma...'

12 Şubat 2014, Çarşamba 14:33

Trabzonspor genel sekreteri Köksal Güney, Trabzonspor ve Mustafa Reşit Akçay ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da görevden ayrılan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın, "Bazı oyunculara kefil olamam" sözü için bordo mavili kulübün genelsekreteri Köksal Güney çarpıcı açıklamalar yaptı.

FUTBOLCU KAYNAKLI SORUNLAR YAŞANDI. MUSTAFA HOCA HAKLI

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Güney, "Mustafa hoca bunu söylüyorsa mutlaka bildiği vardır. Zaman zaman bu tür şeyleryaşanmıştır. Bunu bütün takımlarda görüyorsunuz. Bazı futbolcular duygusal yapıları ve hırsları nedeniyle kendilerine haklarının verilmediğinidüşünmüşlerdir. Ama Mustafa hoca kesinlikle kimseye haksızlık yapmaz. Futbolcu kaynaklı bazı sorunlar yaşanmıştır. Ben de bunun doğru olduğunainanıyorum. Bu sorunlar takımın ahengini bozacak nitelikte olmuştur. Bazı mental problemler oluyor. Futbolcu kardeşlerimizin bunu yapmaması gerekir.Mustafa hocanın bu konudaki söylemi doğrudur" dedi.

KADRO DIŞI KALIYOR, SAHTE RAPOR ALARAK ANTRENMANLARDAN KAÇIYOR

Köksal Güney, kadro dışı kalan bazı futbolcularınkendisine verilen antrenman programına katılamamak adına doktor raporu aldığını belirterek, "Kadro dışı kaldığı halde parasını alıyor. Evine ekmekparası götürüyor. Fakat bu futbolcu gidiyor, rapor alıyor. Bana rapor geliyor ve bu rapor tamamıyla sahte. Bu kişi rapor almış. Biz ona şu yan sahadaçalışacaksın diyoruz. Çalışmıyor ve o süre içerisinde 2 trilyon, 3 trilyon parasını almaya devam ediyor" diye konuştu.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR UZUN VADELİ PLANLAR İÇİNGELECEK

Genel sekreter Güney, gelecek senenin de planlamasını yapabilecekleri birteknik adamı takım başına getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "İsim veremem. Ama kriterimiz belli. Netleşmiş bir isim yok. Biz de uzun vadeliçalışabilecek bir teknik direktör arayışı içerisindeyiz" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!