comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Yönetimin tek sıkıntısı tapeler

11 Şubat 2014, Salı 01:35

Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı ile temasa geçti. Genç teknik adam da teklife sıcak bakıyor ama bordo-mavili kulüp camianın tepkisinden çekiniyor.

FutbolArena Özel - Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Trabzonspor, Abdullah Avcı ile temasa geçti. Avcı'nın teklife sıcak baktığı ifade edildi. Yönetimin Avcı konusundaki engeliyse şike süreci nedeniyle taraftarın tepki göstermesi.
 
Rıza Çalımbay'ın istifasının ardından Çaykur Rizespor'dan gelen teklifi "bu sezon takım çalıştırmayacağım" diye geri çeviren Abdullah Avcı, Trabzonspor ile görüşüyor.
 
Bordo-mavili yönetimin temas kurduğu isimler arasında yer alan Abdullah Avcı'nın Rizespor'un teklifini "bu sezon takım çalıştırmayacağım" diyerek geri çevirmesine rağmen Trabzonspor'u çalıştırmaya sıcak baktığı öğrenildi.
 
AVCI'YA 3 TEMMUZ TEPKİSİ
Abdullah Avcı'yı göreve getirmeyi planlayan Trabzonspor yönetiminin sıkıntısı ise şike davası. 3 Temmuz sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'uçalıştıran Abdullah Avcı'nın tapelerde adının geçmesi camianın tepkisine neden oldu. Yönetimin nasıl bir tavır takınacağıysa hafta sonuna kadar belli olacak. Transfer konusunda tarafların son kararı hafta sonuna kadar vereceği ifade edildi.
 
AVCI İFADE VERMİŞTİ
Abdullah Avcı'nın şike davasında bazı tapelerde adı geçmiş ve futbolda şike davasına bakan 16. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ekinci'ye tanık sıfatıyla ifade vermişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!