comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Bourceanu transferinde herkes mutlu!

08 Şubat 2014, Cumartesi 09:36

Rumen basını Trabzonspor'un Bourceanu transferine farklı bir açıdan baktı. İki tarafın da kazançlı çıktığının savunulduğu haberde, Steaua Bükreş'in beynini kaybettiği ancak kulübün, oyuncunun ve menajerinin ciddi bir ücret kazandığı vurgulandı

Trabzonspor'un Romanya'nın Steaua Bükreş takımından kadrosuna kattığı Alexandru Bourceanu'nun transferinin ülkesine kazandırdığı bildirildi. Rumen basınında yer alan haberlerde bu transferin taraflarının tamamının kazançlı çıktığına dikkat çekildi.

Trabzonspor'un iyi bir oyuncuyu kadrosuna kattığı için kazançlı olduğu belirtilirken, Romanya cephesinde ise maddi kazancın öne çıktığı belirtildi. Steaua Teknik Direktörü Laurentiu Reghecampf'ın takımın beyni olan oyuncusunu kaybettiği ancak öte yandan futbolcunun menajeri kendisinin eşi olduğu için de kazançlı olduğuna vurgu yapıldı.

‘Bourceanu'nun arkasından kim ağlar?' başlığının kullanıldığı haberlerde, “Kontratının bitmesine 6 ay kalmıştı. Kulübün kasasına giren 1.3 milyoneuro bu yüzden yüksek bir rakam. Üç buçuk yıllık sözleşme imzalayan oyuncu 2.6 milyon euroyu garantiledi. Ve Reghecampf ailesi...

Menajer Anamaria Prodan yüzde 10'luk bir komisyon aldı. Bu da 260 bin euroya karşılık geliyor” ifadeleri kullanılarak bu transferden herkesin kazançlı çıktığı ifade edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!