comScore

Trabzonspor Trabzonspor

"Kavgamız Fenerbahçe değil, Aziz Yıldırım"

07 Şubat 2014, Cuma 17:36

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Aziz Yıldırım hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Trabzon'da yaptığı yürüyüşü küçümsemesini eleştirdiği basın açıklamasında, bu tip bir yürüyüşü İstanbul'da da yüz binlerle yapacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe camiasıyla sorunları olmadığını belirten Hatayoğlu; " Fenerbahçe-Trabzonspor taraftarını karşı karşıya getirerek, kendi yaptığı şikeyi örtbas edeceğini zanneden Aziz Yıldırım şunu iyi bilsin ki; bizim kavgamız Fenerbahçe camiası ile değil, Türk futbolunu şike pisliğine bulaştıran ahlaksızlara karşıdır" ifadesini kullandı. 

Hatayoğlu'nun açıklamasının tam metni;

"3 Temmuz şike sürecinde, UEFA, CAS, mahkeme ve Yargıtay kararlarını sabırla bekleyen Trabzonspor taraftarını tahrik edercesini açıklamalar yapan şikenin 1 numarası Aziz Yıldırım'ın açıklamaları pervasızlık olarak tarihe not edilecektir.

Trabzon'da haklı davamız için hak ve adalet için, şike ahlaksızlarından Türk futbolunun temizlenmesi için 10 binlerle yapmış olduğumuz şikeye isyan yürüyüşümüzü ''3-5 kişinin sokakta yürümesiyle kimse Fenerbahçe camiasına gözdağı veremez'' açıklaması ile adeta Fenerbahçe-Trabzonspor taraftarını karşı karşıya getirerek, kendi yaptığı şikeyi örtbas edeceğini zanneden Aziz Yıldırım şunu iyi bilsin ki; bizim kavgamız Fenerbahçe camiası ile değil, Türk futbolunu şike pisliğine bulaştıran ahlaksızlara karşıdır.

Trabzon'da haklı davamız için 60-70 bin kişi ile yaptığımız şikeye isyan yürüyüşünü 3-5 kişi olarak gören Aziz Yıldırım yakında İstanbul'da 100 binlerle yapacağımız yürüyüş için ne diyecek bilemeyiz ama bu yürüyüşe şike ahlaksızlarına karşı tepki gösteren sadece Trabzonspor taraftarı değil Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Ankaragücü vs. tüm takım taraftarlarının katılacağını kendisine hatırlatmak isteriz.

UEFA, CAS, Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri ve Yargıtay tarafından şike yaptığı tescillenen Aziz Yıldırım'ın futboldan men olması, cezaevinde bulunması gerekirken halan daha pervasızca Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarını proveke edici açıklamalar yapmasının tek nedeni suçluluk psikolojinde olmasıdır.

Alaattin HATAYOĞLU
Başkan

1967 Trabzonsporlular Derneği

İSTANBUL"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!