comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'dan sert açıklama!

01 Şubat 2014, Cumartesi 19:35

Fenerbahçe Kulübü'nün Özer Hurmacı'nın açıklamalarının ardından yayınladığı yazıya Trabzonspor'dan yanıt geldi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Özer Hurmacı'nın açıklamalarının ardından yayınladığı yazıya Trabzonspor'dan yanıt geldi.

İşte o açıklama:

"Bir spor kulübünün oyuncumuz Özer Hurmacı ile ilgili mesnetsizve haddini aşan açıklamalarına, kamuoyunu doğru bilgilendirme adına karşılık vermek durumunda kalmış bulunmaktayız.

Bilindiği üzere oyuncumuz Özer Hurmacı kendisine yöneltilen bir soru üzerine “Benim burada yaptığım bir açıklama hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Allah'a ve adalete inanan insanlarız. Karar ne verilirse buna bütün Türkiye saygı duyacaktır. Ben Trabzonsporluyum ve o zaman o kulübün formasını giyip, o formayı terletiyordum. O zaman ki başkanımızın neler yaptığını bizde bilmiyorduk. Bizde kamuoyundan öğrendik. O yüzden bu konuda açıklama yapmam ne derece doğru olur bilmiyorum. Karar ne verilirse verilsin Türkiye saygı duyacaktır” sözlerini kullanmıştı.

Bu sözler üzerine bizlere ahlak dersi vermeye kalkanların, dar kelime bilgisi ile oyuncumuza müfteri ve ahlaksız yakıştırmaları yapmasını manidar buluyoruz. Ayna karşısına geçtiklerinde gördüklerinden utanmayan insanların ahlak kelimesini telaffuz ederken iki kere düşünmeleri gerektiğinin altını çizmemiz gerekiyor."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!